Вижте на кой сексапилен модел заложиха bTV за една от най-гледаните си продукции! СНИМКИ

Вижте на кой сексапилен модел заложиха bTV за една от най-гледаните си продукции! СНИМКИ

bTV не спира да пуска изненади за предстоящия пролетен сезон, но тази определено е една от най-сексапилните.

Медията заложи на позната усмивка и присъствие в лицето на Александра Петканова за новия сезон на музикалното риалити "Гласът на България", което стартира на 23 февруари.

Къщата на Дани и Алекс глътна половин милион

Половинката на Дани Петканов, когото гледаме пък в "България търси талант", ще влезе в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика "Гласът зад кадър", където ще си партнира с хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’.

Шаш! Алекс Петканова скоро ще ражда пак СНИМКИ

Александра влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали в рубриката "Гласът зад кадър" и три пъти седмично ще разкрива вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите.

"Много съм щастлива, че bTV ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата "глас на България", споделя Петканова. И добавя:

Ето каква сума ще лапне Дани Петканов от "България търси талант"

"В дигиталната рубрика "Гласът зад кадър“ участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си... Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича"./show.blitz.bg

Коментирай