Ето каква сума ще лапне Дани Петканов от "България търси талант"

Ето каква сума ще лапне Дани Петканов от "България търси талант"

Бившият сътрудник в предаването "Часът на Милен Цветков" и участник в риалити формати  - Даниел Петканов ще прибира хонорар от 10 хиляди лева като водещ в "България търси талант“, твърдят източници, близки до шоуто.

Според тях обаче Лудият репортер е възможно да взима много повече, като се има предвид тлъстите хонорари на предшествениците му, пише LifeOnline.bg . 

Петканов пусна видео как мачка гърдите на Богданска (СНИМКИ 18 +)

Петканов ще води шоуто заедно с актьора и водещ Александър Кадиев, който гледаме сутрин в предаването "Преди обед" по bTV. Партньорът му се подписал под по-висока сума, тъй като вече е бил водещ на шоуто и има по-богат опит.

За справка, последната водеща на "България търси талант“ – Мария Силвестър, прибирала по 15 бона от конкурса. До този момент като водещи се изявяваха Мария Игнатова и Алекс Раева (първи и втори сезон) и Мария Силвестър (трети сезон заедно със Сашо Кадиев), четвърти и пети сезон)

Бомба! Даниел Петканов ще работи в bTV!

В момента текат кастингите за новия шести сезон, като се очаква предаването да стартира тази есен. Преди да подпише договора за водещ на шоуто с bTV, Петканов се водеше безработен.

Той помага в отглежднето на малкия си син и заедно със съпругата си се изявяват като инфлуенсъри в Инстаграм. Основните доходи в семейството обаче идват от Александра Богданска-Петканова, която заработвала добри пари със своята дейност в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

Аз питам

Аз питам 19.02.2020 14:26

Къде е Милен Цветков?