Шаш! Алекс Петканова скоро ще ражда пак! (СНИМКИ)

Шаш! Алекс Петканова скоро ще ражда пак! (СНИМКИ)

Алекс Петканова и съпругът ѝ Даниел Петканов, познат като Лудия репортер, вече нямат търпение да започнат да работят за второ дете, стана ясно след участието на моделката в "Черешката на тортата".

Както вече знаете, двамата с Дани са горди родители на малкия Габриел, който се роди на 30 януари миналата година и вече е доста известен, пише "Марица". Те са много щастливи от родителството и явно толкова им се е усладило, че нямат търпение да го умножат поне по две.

Петканов пусна видео как мачка гърдите на Богданска (СНИМКИ 18+)

"Да имаш бебе не е страшно и е супер забавно", казва наскоро родилата манекенка, която ясно заяви, че иска да спечели кулинарното шоу, за да може един ден синът ѝ да се гордее с нея.

Петканова посрещна гостите си в дома им в Рударци с баница, която, както самата Алекс отбеляза, е "с такъв хубав загар, като мен през август".

Манекенката не крие, че вече иска второ дете, но не е сигурна дали не трябва с Дани да изчакат още малко. Хвали го колко много ѝ помага и дори го нарече "супер татко".

Даниел Петканов отказа на 2 телевизии заради...

По-късно, разбира се, пред камерата двамата обсъдиха въпроса с децата.

"Семейният живот е много по-хубав, отколкото съм си представял. Нашата голяма любов се мултиплицира и вече сме трима", радва се щастливият татко и пита съпругата си: "Ти искаш ли друго дете?"

Положението при Алекс Петканова стана военно! Вижте къде заведе бебето си! (СНИМКА)

"Да, само не съм сигурна дали сега да започнем да го правим", отговаря Александра.

"То това не е конструктор лего, сега да го започнем. То ще стане бързо сигурно", шегува се Петканов.

Но за всички стана ясно, че двойката планира да има още деца. А Алекс дори е много смела в думите си, като завява "Изобщо не е страшно. Готова съм да родя..., ако трябва целия свят".

Алекс Богданска взима хляба на Папи Ханс (ВИДЕО)

По-късно на вечерята гостите обсъждаха кой какво харесва и какво не харесва в себе си. Алекс Петканова призна, че не е харесвала гърдите си, затова си е направила операция и си е сложила 300 кубика силикон, като ги е направила, като самата тя се изрази "спортни ци*и". Те по никакъв начин не са попречили на кърменето на бебето, което обаче вече не е на кърма и татко му редовно го храни и се грижи за него./show.blitz.bg

Коментирай