Александра Богданска взима хляба на Папи Ханс (ВИДЕО)

Александра Богданска взима хляба на Папи Ханс (ВИДЕО)

Александра Богданска реши да навлезе в музикалния бзинес. Половинката на Даниел Петканов е пленена от главоломния успех на Папи Ханс и прецени, че и тя може да натрупа слава като прави пародийни парчета. 

За първия си проект тя използва музиката на тоталния хит "Кекс" на Папи Ханс, но с променен текст. Нейният вариант е напът да се превърне в своеобразен хим на бъдещите майки. Клипът е повече от забавен, носи настроение и вече се радва на сериозна популярност. 

Вместо "кекс", красивата дъщеря на общинския съветник от БСП-Благоевград Милан Богдански пее "тест". А видеото снимала в напреднала бременност, а като фон е използвала и любимия си Петканов. 

Влюбената двока, която преди броени дни се сдоби с първия си наследник Габриел, имат намерение да се развиват в медийното пространство все повече. Александра чака реациите за своята песен и да реши дали има хляб в този бизнес. Като нищо би спретнала още няколко парчета, с които да тръгне да обикаля клубовете.

Междувременно направиха профил в Инстаграм на малия си син, който още от раждането си започна да се развива в социалните мрежи. Много бебешки марки ги търсят за реклама, а малкият Габриел се превърна в най-успешното инфлуенсър бебе./show.blitz.bg

 

  

 

 

Коментирай

taka e

taka e 08.02.2019 18:41

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9