Даниел Петканов отказал на 2 телевизии заради...

Даниел Петканов отказал на 2 телевизии заради...

Откакто напусна Нова телевизия Даниел Петканов е на гребена на емоциите, които се случват в личния му живот. В края на януари съпругата му Алекс Богданска роди и го направи баща на прекрасно момченце и от този момент досега водещият е по-щастлив отвсякога.

Семейният уют обаче, явно е твърд приоритет за Петканов поне за момента, защото междувременно той е отказал две много примамливи предложения за работа в телевизия, пише "Уикенд".

Даниел Петканов с трогателна изповед за Милен Цветков

"Това, че не работя в момента, ми дава много свобода. Нямам работно време и това ми позволява да съм до сина си. Отхвърлих две предложения за работа от големи телевизии, защото искам да съм до Александра и Габриел", признава той в интервю за "Уикенд" и добавя, че има желание да е повече време с Александра и малкия.

"Александра даже е готова за второ дете, което може само да ме радва, защото аз също искам да имаме второ, дори и трето. Стремим се да прекарваме максимално време с малкия".

Алекс Богданска показа сочно дупе само два месеца след като роди (СНИМКА)

Любопитна подробност, която навярно ще учуди мнозина е, че Александра и Даниел не разчитат на бавачка в отглеждането на сина си, а само и единствено на собствената си отговорност и организация.

"Нямаме жена, която да ни помага за сина ни. Сами си го гледаме, а когато имаме ангажимент, го оставяме на моята майка, която съчетава работата си с помощта за малкия. Случихме на дете. Между нас има хармония и самото дете е много спокойно.

Даниел Петканов с първи думи след като стана баща

Ние много добре се разбираме кой кога да го гледа. Много хора се чудят как може нашият младеж да е толкова спокоен, но когато има любов, разбирателство и спокойствие, детето е спокойно. Вярвам, че има една сила, която е по-силна от всичко, по-силна е от омразата, от изневерите, лошите спомени, негативната енергия и негативните коментари", открехва за още подробности от най-интимния си свят журналистът./show.blitz.bg

Коментирай

Браво

Браво 28.05.2019 10:42

Така трябва да е . Измислете си спокоен бизнес или работа Парите да стигат и семейството да е сплотено

алекс

алекс 28.05.2019 11:17

Вашиат живот е в Инстаграм бе ПИЧ.Какъв живот, пред екрана на телефона..............

milena

milena 28.05.2019 19:59

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq

RayaOn

RayaOn 01.06.2019 16:24

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы ошибаетесь. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим. --- Благодарю за информацию. Я не знал этого. скачать fifa, скачать fifa или фифа 16 официальный сайт на русском скачать fifa