Даниел Петканов с трогателна изповед за Милен Цветков

Даниел Петканов с трогателна изповед за Милен Цветков

Даниел Петканов се затъжи за работа си в телевизията. Лудия репортер остана без работата си на малкия екран, след като от ръководството на Нова тв решиха да спрат предаването на Милен Цветков.

От наши източници разбрахме, че единствено лицето на предаването „Часът на Милен Цветков“ е получил покана за работа. Уви, той го приел като подигравка. От водещ трябвало да води рубрика в предаването на Гала, което го обидило жестоко и се изпокарал с бившите си вече началници.

Останалите от екипа му, включително и Дани Петканов, до последно се надявали, че и към тях ще бъде отправена покана да се включат в някоя от продукциите на медиите. Вече пет месеца чакат, а отсреща получават напразни обещания.

Петканов с носталгия си спомня за времето в телевизията и дори написа емоционална изповед в личния си профил във „Фейсбук“, адресирана на колегите му.

„8 години и 8 месеца - точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали в последствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея.

Много хора искат да се занимават с телевизия и медии и това в чудесно. В България се появиха много формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде голямо поле за изява на младите хора, каквото освен извън спорта (може би) е много трудно човек да получи, дори да има някакви качества. Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества... СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!

Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции. Изпитвам голямо уважение и признателност. Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно. Запознанството с него и приятелството в последствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо - своето време, за да ме на
прави не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек.

Познанството с много различни хора, в следствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, сега чакам дете.... всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия. Радвам се, че имах възможност да работя и с vbox7 и радио Nova News, защото научих много неща от тези места, както и реализирахме значително количество забавни и бих казал успешни съвместни проекти.

Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха. Нищо през този период, обаче не бих променил. Нищо.

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможост да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.

Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ. Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете! Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете", написа Дани, който неговата половинка Александра всеки момент ще направи баща. 

 

Коментирай

taka e

taka e 16.01.2019 21:46

Винаги съм имала проблем с теглото и за това и много комплекси,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

koga se oshibahte

koga se oshibahte 17.01.2019 23:38

s maimunkata mrusna :)