Златка обяви кога ще е сватбата с Карен, но сега е бясна, защото... СНИМКА

Златка обяви кога ще е сватбата с Карен, но сега е бясна, защото... СНИМКА

Златка Райкова е нетърпелива да чуе Менделсон с новия си любим, само че дали това ще се случи скоро, дали ще се случи изобщо, все още не е съвсем сигурно.

Нищо, че тези дни плеймейтката побърза да отговори на феновете си в мрежата, че се жени догодина. Да, ама май идеята за сватба е повече нейна, отколкото на Карен, поне така твърдят близки до двойката. А причината много ще ви изненада.

Ето кога се женят Златка Райкова и Карен СНИМКИ

Всъщност двамата е трябвало да официализират връзката си още тази година, само че ударили на камък, защото родителите на Карен не давали и дума да се издума за това синът им да минава под венчилото с блондинката, пише kliuki.bg

Новият на Златка Райкова гази яко закона ВИДЕО

"Имаме един син, не искаме той да се жени за жена със съмнителна слава, на всичкото отгоре и с дете. Ако все пак го направи, въпреки волята ни, ще го лишим от наследство", беснеели родителите на спортиста от арменски произход. Въпреки това обаче, Карен се сгоди за любимата си и даже й подари диамантен пръстен.

"Догодина я камилата, а камиларя. Много вода ще изтече дотогава", пък веднага побързаха да коментират ситуацията песимисти./show.blitz.bg

 

Коментирай

Един от селото

Един от селото 10.11.2022 18:55

Мама и тати не го дават на този курвор,ще му строши грездия!

Митака

Митака 10.11.2022 19:17

Все още ли има мераклии дасе женят за тази дърта разпоретина ? Не могат ли просто да си я перкат докато им писне и толкоз ?

ferind

ferind 11.11.2022 2:31

Прави са родителите да не го искат това изрусено цигане. То се жени и сгодява вече 10 пъти с кой ли не. Цяла България му гледа тъпотиите , явно си плаща за да му публикуват глупостите....

Силвия Арутюнян

Силвия Арутюнян 01.12.2022 20:47

Моля Ви хора трябва да се обясни но тази жена,че нашата религия не позволява и няма как да се случи ,тя да се венче в църква при положение че има църковен брак,в православната нашата религия църковният брак не може да бъде анулиран,тое за цял живот до като смъртта не разлучи!