Ето кога се женят Златка Райкова и Карен СНИМКИ

Ето кога се женят Златка Райкова и Карен СНИМКИ

Раздели и сватби вървят ръка за ръка при Джизъса и Златка Райкова, които доскоро бяха двойка. Към днешна дата той вече е женен за друга, а плеймейтката се готви също скоро да чуе Менделсон - момент, за който мечтае от доста време.

Наскоро в профила си в социалните мрежи тунингованата блондинка отговори на серия от въпроси от страна на своите последователи, голяма част от които, разбира се, свързани с годежа й с Карен. Е, това, което Златка призна, се оказа доста любопитно.

Златка пак заби шамар на Джизъса, получи уникална изненада от Карен ВИДЕО

От споделеното от нея става ясно, че сватбата й ще е догодина, освен това ще има и църковен брак, напук на писанията, че това няма да се случи. 

Любопитна подробност е, че за сватба в този момент най-много се натискал Карен, а не Златка, както мнозина със сигурност са си помислили, след като тя очакваше предложение за брак от бившия си Благо Георгиев, на когото роди дете, но до такова така и не се стигна. Сега явно положението е различно, а мъжът до нея - правилния. "Така че не е лошо да останеш и сам", признава Райкова с добавката, че всяка раздяла оставя у нея траен белег.

Златка призна за раздялата с Карен и разкри, че Джизъса не е... СНИМКИ

"Едно знам - мъжът трябва да се грижи за жената, докато свят светува! Всичко, което отговаря на обратното, не е нормално, здравословно и т. н. Така че, мъжките момичета, по-полека, че изчезват мъжете", философски отбелязва още плеймейтката./show.blitz.bg

Коментирай

Уйо

Уйо 09.11.2022 14:13

Ко ме занимавате с тея печки ?!

Истина

Истина 09.11.2022 17:49

Колкото са по богати мъжете толкова са по правилни за такива като русата Златка,черната Златка и такива като тях.

Борис

Борис 09.11.2022 18:10

Много е готина тая Златка!!!! Супер мацка,голяма чаровница!!!!

Засега добре

Засега добре 10.11.2022 0:57

Но след 5 години Каренчо ще е шишкебап. Отсега му личи.

ха ха

ха ха 10.11.2022 10:48

Това звучи като репликата от филма Куче в чекмедже ...тате ще ми купи колело,ама друг път....