Златка призна за раздялата с Карен и разкри, че Джизъса не е... СНИМКИ

Златка призна за раздялата с Карен и разкри, че Джизъса не е... СНИМКИ

Сагата между Джизъса, Златка, общото им дете и новите им половинки май няма да свърши скоро, ако съдим по това, което и двамата разкриват системно. Наскоро плеймейтката развърза тотално езика с признанието, че ексфутболистът не е никакъв баща, а всичко до момента по темата в публичното пространство за него, е пълен фарс.

В Инстаграм профила си, където напоследък е много активна в отговорите си към последователите си, Златка Райкова заяви, че бившият й не дава и лев за издръжката на сина си, а момченцето наричало "тати" новото й гадже Карен, тъй като изобщо не вижда биологичния си.

Златка призна ще сменя ли името на сина си, за да не й напомня за неверния Благой СКРИЙНШОТ

Наскоро малкият имаше рожден ден и Златка не пропусна да качи в мрежата снимки от купона на наследника си. На въпрос от свой последовател къде е таткото на рожденика, блондинката отвърна, че Благой Георгиев дори не е потърсил сина си за празника му - нито на датата, нито до ден-днешен.

Златка отвърна на Благой, направо го съсипа СНИМКА

Новият на Златка гази яко закона ВИДЕО

Тъй като плеймейтката не е качвала от известно време снимки с новото си гадже, логично се появиха слухове, че двамата са се разделили. Това обаче, не отговаря на истината към този момент, а самата Златка се зарече да не е толкова подвластна на мързела си, а да качва по-често актуални любовни селфита./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 18.10.2022 12:56

Никой не го интересуват тези карикатури на хора.Баста....

Наблюдател

Наблюдател 19.10.2022 1:33

Големи Смешници - тя горката се снимала по пижамка, а недораслия младеж до нея с вид на американски ултрапосредствен тинейджър още се чуди дали си е завързал правилно обувките!

Гошо

Гошо 19.10.2022 9:36

Какъв е този арменец? Супер измислени. Оборотка толкова години. Да те е срам да излизаш или снимаш с нея. Баджанаци навсякъде.

Станислав

Станислав 19.10.2022 19:25

Стига сте занимавали хората с тая бивша проститутка и тоя пропаднал циганин!

lubo1984

lubo1984 19.10.2022 23:07

Видях ги в созопол тая година.на 2 пъти. Съвсем нормално си бяха облечени. Кви са тия пози- не знам. Ама малко са си циганета и двамата.

Грубер

Грубер 20.10.2022 9:16

Да се сърди на себе си. Още преди да се хване с Белия зъб трябваше да е наясно какво я чака. Новата я чака същото. Само глупакът не се учи от грешките си и от грешките на другите.

Эфх

Эфх 20.10.2022 12:48

Много хубаво дете