Маги Халваджиян направи неочаквано признание за... (СНИМКИ)

Маги Халваджиян направи неочаквано признание за... (СНИМКИ)

Маги Халваджиян винаги се е славел като човек, който не цепи басма никому, още повече пък, когато казаното от него касае родината му, работното му място и проекти или близките до сърцето му хора. За последното продуцентът е особено емоционален.

В скорошен пост в социалните мрежи става ясно не само колко привързан е Маги Халваджиян към сина си Бебо, но и какви паралели предизвиква тази връзка със собствения му досегашен живот.

Маги Халваджиян финтира Слави за bTV?

Един от най-успешните родни продуценти направо просълзи стотиците си последователи във виртуалното пространство с емоционалните признания, които прави публично. Поводът за тях е рождения ден на неговото пораснало момче Бебо. 

"Обичам умните! Обичам талантливите! Обичам работливите! Обичам търсещите! Обичам свободните! Но съм истински влюбен в добрите! Добрите хора са на изчезване, и колкото по-малко остават или се раждат, толкова повече се влюбвам в тях! Те са безценни за света точно толкова, колкото е безценна и истинската любов!", пише Маги и продължава разтърсващото си слово така:

Бербатов направи нещо невероятно за Маги Халваджиян (СНИМКИ)

"На всеки рожден ден баща ми винаги ми пожелаваше да съм здрав, умен и добър! Това пожелавам винаги и аз на синът ми! Той е представител на тази вече рядка и отиваща си порода! Породата на милите, възпитаните и добрите хора! Само любовта и добрите хора ще спасят обреченият ни свят! Искрено вярвам в това!
Честит рожден ден, Бебо!
Честит рожден ден, добър Човеко!:)))"

Маги Халваджиян се шашна какво му се случи!

Разбира се, очаквано под сърцатия пост на най-известния арменец в родната телевизия, стотици отправят пожеланията си към сина му Бебо, който преди пет години стана баща на прекрасно момченце./show.blitz.bg

 

Коментирай

Дреме ми на

Дреме ми на 04.06.2019 10:00

Oлеле, просълзил бил мрежата! Ай сиктир, и на грозният му некадърен син!

До "Дреме ми на"

До "Дреме ми на" 04.06.2019 14:54

Някой казвал ли ти е, че си голям простак?!

Milovrab4e

Milovrab4e 04.06.2019 15:15

Много му е симпатично момчето, макар,че аз никакъв почитател на Маги не съм! И дано повече млади хора да са наистина добри човеци!Хора, не пишете грозни коментари срещу някой, който не познавате.И аз не ги познавам, но сърце не ми дава да се подигравам с любовта на един баща.

Нина

Нина 04.06.2019 23:32

Хубаво пожелание..И аз често споделям,че познавам умни и интелигентни и малко - добри хора.Нека да ги има повече..И да е живо и здраво момчето на Маги!

до Дреме ми на

до Дреме ми на 05.06.2019 7:24

Като чета какво си написал си правя извод колко си жалък, злобен и елементарен .

лаш

лаш 05.06.2019 16:30

ако не беше арменската му фамилия , надали щеше някой да го знае,

пари за мадами

пари за мадами 05.06.2019 18:56

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

Рая

Рая 06.06.2019 8:38

Наистина са добри хора. Когато човек има много пари спечелени с ТРУД, е удовлетворен, добър и сърдечен като тях. Ч.Р.Д Бебо

Перфекционист

Перфекционист 06.06.2019 10:49

Ако това е оригиналното писание, то Маги трябва да си опресни правилата по български език относно пълен и непълен член. Все пак хора като него би трябвало да служат за пример и за други неща, а не само колко са преуспели.

леля

леля 06.06.2019 17:54

Бебчо ти що не ни подкрепяш бе за отмяна и ликвидиране на тая скандална СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО. И ти имаш дете. Айде направи нещо добро за хората.