logo

Ето го бебето на Тото от "СкандаУ", а приятелката му призна, че... СНИМКА

Ето го бебето на Тото от "СкандаУ", а приятелката му призна, че... СНИМКА

Тото от "СкандаУ" стана баща за първи път през септември миналата година, но той и приятелката му Кристин криха бебето си досега. Първата му снимка предизвика доста вълнения в социалните мрежи.

Танцьорката Кристин Петринска най-сетне показа сина си Доминик, на чиято поява на бял свят лично е присъствал популярният му татко. И ако до момента бяхме видели само ръчичка от бебето, вече го виждаме в цялата му прелест.

"СкандаУ" сътвориха нечуван скандал срещу наградите на Бг Радио

"Преди да стана майка - Мислих си, че нямам време за нищо. След като станах майка - Мисля си, колко съм благодарна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама.. Преди - Сутрин ставах, правих си кафе.. сядах пред телевизора и си избирах какво да гледам.. След - Сутрин ставам.. пускам си кафе.. изпивам го на екс или го хвърлям след няколко часа", отдаде се на словоизлияния в мрежата Кристин. И продължи с откровенията така:

Преди - Всеки ден си оправях косата и грима, избирах си дрехи и се преобличах по 15 пъти. След - Обличам първия клин и тениска, които хвана, връзвам си косата и някак пак се харесвам.. Преди - Влизах в банята и се поливах с топла вода, след като съм се изкъпала, докато не ме заболят краката да стоя права.. След - Събирам памперси, играчки, боравя с една ръка и припявам “Хей ръчички'', '' Ние сме войници'', “Зайченцето бяло'' и прочие..

Кулагин пак захапа Тото: Отива му да е мадама, лесно крие пишока ВИДЕО

Преди - можех да изгледам филмче с мъжът си преди да заспя След - Заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си позволя да стоя с отворени очи и секунда, че не се знае кога пак ще имам възможност да ги затворя

Преди - оплаквах се, че ме болят краката, кръста, гърба.. След - забравям, че трябва да се оплача, болката е станала постоянна Преди - Много често си лягах и връщах лентата назад.. чудейки се правилно ли постъпих, какво направих днес, този човек оцени ли го, какъв беше смисълът на това... След - Лягам си и съм сигурна, че има едно същество, за което съм целия свят!

Тото от "СкандаУ" лапа пари и от карантината

Гледа ме с такъв поглед.. и знам, че съм обичана.. и съм сигурна, че съм важна.. и съм убедена, че съм нужна ! Сега след като знам каква е цената да бъда майка и си спомня какво е било преди.. ако се наложи да избирам, още сто пъти бих избрала да бъда МАЙКА, защото нищо друго не би могло да се сравни с това преживяване.. с това чувство.. и всичко друго адски бледнее.. и всичко друго губи значение..и сега единствено мога да съжалявам хората, които само при мисълта за дете започват да се кръстят и да си плюят в пазва..

А когато и родителите се обичат безумно, животът е толкова смислен и правилен.. Всичко друго е до време.. Семейството е вечно, чисто и свято ! Благодаря ти @yonislavyotov, че създаваме семейство ! Обичам те!", пише с неприкрито вълнение младата майка./show.blitz.bg

Коментирай

Минка

Минка 06.06.2020 21:07

Горкия и той има малка пишка но поне си я вижда кво да кажа за Пеевски ))

Ввв

Ввв 07.06.2020 1:58

Много хубаво написано.

....

.... 08.06.2020 0:26

А хората, които не могат да имат деца,безсмислен живот ли живеят!?

Тото

Тото 09.07.2020 21:37

Аз сьм циганин злобен