logo

Кулагин пак захапа Тото: Отива му да е мадама, лесно крие пишока ВИДЕО

Кулагин пак захапа Тото: Отива му да е мадама, лесно крие пишока ВИДЕО

Тото от "СкандаУ" дълго време ще бере срам от последното си превъплъщение в "Като две капки вода". Той преглътна егото си и своята неприязън към попфолка и излезе на сцената пременен като фолк легендата Луна и запя турбо чалга хита "Тук-там". 

Оказа се, че Йонислав, както е истинското му име, е събрал доста черни точки сред популярните личности у нас и доста от тях му се нахвърлиха остро. Гримьорът Валентин Кулагин и този път не подмина своя "любимец" с хаплив коментар, който се оказа мнение и на много други. А освен с образа си на Луна, Тото ще остане в историята и като звездата с най-малка пишка. 

Кулагин нарече Наско Колев "жиголо на възрастни дами"

 Тото като Луна 

"Винаги като го видя този човек се сещам само за пиленцето му и за нищо друго. Даже това, че е лишен от всякаква музикалност и талант.. са подробности, които остават на заден план. И после казват, че нямало лош пи ар..Отива му като мадама.. и лесно са скрили пишока под полата.", пише Кулагин във Фейсбук под скрийшот на Тото като Луна. 

Той отново подхвана темата с порното на Тото, което взриви мрежата преди около месец. Тото стана за смях с изключително малката си пишка, която развява пред камерата. 

Кулагин шашна мрежата с тези СНИМКИ

В официалната страница на шоуто зрители масово пишат, че женският образ на Тото му отива и трудно биха предложили, че зад грима, женските дрехи и дълга коса се крие мъж. А Луна, която също участва в шоуто, изпадна в истинска еуфория от имитация на рапъра и за пореден път изтъкна своите успехи през годината и как тя е най-голямата звезда в шоуто за имитации, макар да не се справя особено добре с превъплъщенията си и да се намира в дъното на класацията./show.blitz.bg

Коментирай

Врачанка

Врачанка 29.04.2020 21:26

Кулагин като не влиза нито в мъжкия нито в женския отбор изобщо няма право да дава оценки. На негово място щях да се срамувам заради злобната му мижитурна душичка.

Вероника

Вероника 30.04.2020 13:26

Аз знам, че коментирайки личния живот на друга личност, показва липсата на такъв от страна на коментиращия.

чичо Зарко

чичо Зарко 30.04.2020 17:36

Кулагин може лида сяда на два едновременно? Защото латиносите това им е коронния номер.Ако се задоволява само със мургава чурка от Дубай то не е никакъв траверс.

Тояпедалоаклисеизказва

Тояпедалоаклисеизказва 01.05.2020 8:17

Тоя май е влюбен в тото няма няма и само го коментира май иска тото да го боцне с малкия си тотем

ctvasilev

ctvasilev 29.05.2020 0:08

Поне Колагин е открит, Йото е злобно човече

Аман от пендери

Аман от пендери 06.06.2020 12:49

Хаха тоя пендел май е влюбен в тото и в наско сигурно и в папи ханс кой знае иска да го рапат отзад и в устата тримата едновременно