logo

Тото от "СкандаУ' с първи думи за изтеклото с негово участие порно ВИДЕО

Тото от "СкандаУ' с първи думи за изтеклото с негово участие порно ВИДЕО

Тото от "СкандаУ' умува цял месец какво да каже по повод изтеклото в интернет порно клипче с негово участие. Скандалният рапър се правеше на божа кравичка, но накрая не издържа и в типичния за него стил орговори на всички нападки по този повод. 

Направи го в специално видео, в което с неговия колега Лъчо си говореха за нещата от живота. Естествено, разказът на Тото потръгна след няколко глътки марково уиски. Външният вид на Тото определено бе стряскащ и си личи, че през последните нощи не е мигвал, но така и не става ясна причината за неговото безсъние. 

Изненада! Ето кой пусна порното на Тото СНИМКА

Тото снимал последния си клип, когато приятели му изпратили неприятната новина с първия негов порноклип. По-късно се появи и такава снимка, а след няколко дни в Инстаграм стори на момче, омазано с мъжко семе по лицето, за когото се твърдеше, че е рап изпълнителят. 

 

Рапърът смята, че клипчето е лична атака срещу него и цели да навреди на отношенията с неговата половинка Кристин. Той твърди, че видеото е заснето преди две години, когато е и болезнената раздяла с предишната му приятелка, на която посвети хита си "Чужди усмивки". 

След като скъсали, той се отдал на свободата си и се срещал с различни жени, водил безразборен сексуален живот. От думите му става ясно, че той знае на коя жена е пратил въпросното клипче. Тогава е имал някакви отношения с нея и твърде възможно е да са живели заедно за известно време. Той имал сериозни намерения към нея, но се съмнява, че видеото и снимката са разпространени лично от нея.

И въпреки тези му съмнения, той твърди в началото на разговора си, че клипа е разпространен от „Жена, която иска името й да се знае.“ /show.blitz.bg

 

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 30.03.2020 14:29

http://coronavirus.eti.pw

фуехфеуф

фуехфеуф 31.03.2020 3:08

Хилда като го види и се подмокря.

Поне гъза да си беше показал

Поне гъза да си беше показал 13.04.2020 9:38

Как няма да се подмокри Какъв голям УБАВЕЦ за носа и