Изненада! Ето кой пусна порното на Тото СНИМКА

Изненада! Ето кой пусна порното на Тото СНИМКА

Миналата седмица порно клипче на Тото от "СкандаУ" взриви социалните мрежи и предизвика всевъзможни реакции - от това, че си правел пр до това, че по-гнусно нещо не е имало как да се появи.

Оказа се обаче, че вероятно за голяма изненада на мнозина - клипчето е пуснато не от самия Тото "по погрешка", а от бившата му половинка, а твърдението е от настоящата приятелка на Тото - Кристин, която го дари миналата година със син.

Наско Колев се подиграва на "малката чурка" на Тото от "СкандаУ"

Освен за клипчето с члена на певеца обаче, младата майка искаше много да каже няколко изречения и за извънредното положение в страната, провокирано от коронавируса. В чат със свои почитатели тя е повече от категорична, че Бог ни е изпратил това изпитание, а причината за него е, че човечеството е обърнало гръб на духовното и гледа само материалното.

Тото от "СкандаУ" стана клонинг на Хилда Казасян СНИМКИ

Припомняме, че в момента Тото се изявява активно в "Като две капки вода", където гледа да залага повече на артистично представяне, отколкото на глас, който явно не му е най-голямата сила./show.blitz.bg

Коментирай

haha

haha 18.03.2020 13:57

"Постиженията на Тото"... голям смях!!! Най-голямото му постижение - порно клип.

Кора му Янко

Кора му Янко 19.03.2020 17:05

Тото е една мишка невзрачна.Малкия некадърник няма никакви заслуги за нищо и не може да пее.Какъв музикант е не разбирам????

Не смятам

Не смятам 19.03.2020 17:36

Не смятам това клипче за най- голямото му постижение. Нима забравихте болните му фантазии на тема "Враца по време на Химко"? Момчето просто не си взема хапчетата, а му се ще някой да го вземе насериозно. Смешник дребен!

ДО ЖЕНАТА НА ТОТО

ДО ЖЕНАТА НА ТОТО 20.03.2020 0:47

ГЛЕДАЙТЕ СИ ДЕТЕТО И СЕ ПОДЪРЖАИТЕ . ЗЛОБАТА В ХОРАТА Е ГОЛЯМА НЕ ЗБЪРКАХ ОГРОМНА ИСКАХ ДА КАЖА . А ЗАВИСТТА Е ООООО . БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СЕ РАДВАЙТЕ НА ПЛОДА НА ЛЮБОВТА СИ .