logo

Тото от "СкандаУ" стана клонинг на Хилда Казасян СНИМКИ

Тото от "СкандаУ" стана клонинг на Хилда Казасян СНИМКИ

Най-гледаното шоу "Като две капки вода" се завърна в ефира на Нова телевизия с новия осми сезон. Тази година участниците са повече от интересни, а шоуто е гарантирано.

Любимецът на тийнейджърите Тото от "СкандаУ" е сред звездните имена, които в продължение на три месеца всеки понеделник ще влизат в кожата на популярни изпълнители от цял свят. Първият образ на Тото в шоуто породи ожесточена дискусия в социалните мрежи, а причината е прилика с един от членовете на журито.

"Като две капки вода" отвя с рекорден резултат на старта си! СНИМКИ

Голяма изненада предизвика избора на Тото да влезе в кожата на Антонио Бандерас. Оказа се, че неговата приятелка Кристин е настояла да види любимия си в този образ и той решил да й угоди и да излезе от своя комфорт.

Той изненада с чисто пеене на живо, за което се погрижил музикалният педагог Етиен Леви. На външен вид Тото бе далеч от оригинала. За сметка на това зрителите откриха поразителна прилика с един от членовете на журито, а именно Хилда Казасян.

"Това е черният вариант на Хилда. Боже, стоя и гледам и си мисля, че това е Хилда", пише един то зрителите на шоуто. Други пък се пошегуваха с Тото, че изглежда като син на Сашо Роман. Тото няма проблем да се говори за него, тъй като участва в шоуто отново да вдигне рейтинга на "СкандаУ", който в последните месеци рязко спада./show.blitz.bg

Коментирай

Недоумяващ

Недоумяващ 02.03.2020 0:56

По-тъпо нещо не бяхме чели !!!

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:51

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

toq urod e mnogo protiven!

toq urod e mnogo protiven! 07.03.2020 16:51

mnogo e grozen i glupav! kompleksar4e