"Като две капки вода" отвя с рекорден резултат на старта си! СНИМКИ

"Като две капки вода" отвя с рекорден резултат на старта си! СНИМКИ

Осмият сезон на хитовото шоу за имитации "Като две капки вода" удари истински рекорд по гледаемост още на старта си, а успоредно с него и новия формат на Нова "Един за друг" се отчете със значим зрителски интерес.

Така медията затвърждава лидерската си позиция като предпочитана телевизия сред зрителите в активна възраст (18-49 г.) в началото на пролетния сезон.

Юлиан Вергов влиза в журито на "Като две капки вода"

Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Nielsen Admosphere Bulgaria първият епизод от едно от най-харесваните развлекателни предавания в българския телевизионен ефир – "Като две капки вода" –  е привлякъл 44,5% от зрителите в активна възраст, като резултатът е с над 2,5 пъти повече от този на втората по гледаемост телевизия по същото време. 

Данните категорично регистрират още, че вчерашният старт на шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" е най-предпочетеният от 2014-та насам сред аудиторията в активна възраст.

Луна стана Лили Иванова и избухна в "Като две капки вода" ВИДЕО

В платформите на Нова Броудкастинг Груп шоуто е генерирало над 135 хиляди видеогледания.

За първи път в историята на шоуто, осмият сезон на "Като две капки вода" представя девет участници - Фики, Дара, Димитър Маринов, Галя, Луна, Маги Джанаварова, Тото и двамата, избрани от зрителите чрез онлайн-гласуване - Антоан Петров и Георги Симеонов.

Към Хилда и Димитър Ковачев-Фънки в журито се присъедини и обичаният актьор Юлиан Вергов, който направи успешно дебюта си като оценяващ участниците в шоуто.

Война! Нова тв нанася съкрушителен удар на bTV!

Атрактивни образи и добро настроение бяха в центъра на първия лайв на формата. За своята първа повява в шоуто Галя избра образа на Мадона, Антоан Петров – Анди заложи на Слави Трифонов, а Георги Симеонов - JJ изпълни един от големите хитове на Джеймс Артър – Impossible.

Маги Джанаварова се превъплъти в Кристина Агилера, а Дара получи одобрението на журито с образа на световната сензация – Били Айлиш. Тото се преобрази в "лошото момче" Антонио Бандерас, а холивудската звезда Димитър Маринов получи аплодисментите на публиката със силното си присъствие на сцената като Франк Синатра. На финала на шоуто Луна припомни на зрителите любимата на поколения българи песен "Панаири" на Лили Иванова./show.blitz.bg

Коментирай

khollegh

khollegh 26.02.2020 12:02

не ми хареса беше много изтъркано