Юлиан Вергов влиза в журито на "Като две капки вода"

Юлиан Вергов влиза в журито на "Като две капки вода"

Актьорът Юлиан Вергов влиза в новия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода", но не за да имитира родни и световни звезди, а за да журира.

Всъщност това му е добре позната роля, защото сме се убеждавали как се справя и в предишния сезон на формата. Новината за старото ново попълнение в отбора на журито обяви продуцентът Маги Халваджиян в сутрешния блок на Нова тв.

Изненада! Няма да повярвате кои две звезди влизат в "Като две капки вода" СНИМКИ

Както вече се знае, осмият сезон на "Като две капки вода" стартира тази вечер от 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия.

Можем да предположим, че Вергов ще бъде отново балансьор в журито, както потвърждава и самият той с думите: "Ако някой иска приоритет, аз съм човекът, на който може да се плати".

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода"

А Маги веднага го контрира с усмивка и с репликата: "Казваш го на всеослушание, вече има нов главен прокурор. Иван Гешев как ще погледне на това, той се бори с корупцията. Да не нахлуят качулките?"

Стана ясно още, че за първи път участниците сами ще избират песните си, но това ще е само в предаването тази вечер. Припомняме, че досега в първото издание на шоуто виждаме запис на звездите, които натискат "бутона на късмета", за да разберат какво ще изпълняват.

Ето коя звезда ще се пробва в "Като две капки вода" СНИМКИ

Сред звездните участници тази година са Луна, Дара, Димитър Маринов, Фики Стораро, Галя от "Каризма", Тото от "Скандау", Маги Джанаварова и Алисия./show.blitz.bg

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:52

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php