logo

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода"

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода"

Българският актьор Димитър Маринов, който преди година ни накара да се гордеем, като развя трибагреника на сцената на оскарите, се прибира за няколко месеца в родината. Повод за завръщането му този път ще даде едно от любимите му предавания в ефира ни - „Като две капки вода“, пише „Монитор“.

Маринов веднъж вече засвидетелства подкрепата си към шоуто като стана жури за един епизод  в миналия сезон. Тогава той бе у нас, за да представи наградената от Американската филмова академия лента „Зелената книга“ и българската продукция „Снимка с Юки“, в която също участва. „Като две капки вода“ е по-забавно шоу от оскарите – такава оценка даде екранният Олег на предаването през миналия март. Към момента все още не е ясно дали Маринов ще застане отново до Хилда Казасян и Фънки в редиците на журито или ще се превъплъщава в различни образи на сцената на „Капките“. От екипа на шоуто коментираха наскоро, че предпочитат да запазят мистерията около третия член на панела на оценяващите. Въпреки това музикалният талант на актьора със сигурност би го направил любопитно допълнение и към каста на предаването.

Ето коя звезда ще се пробва в "Като две капки вода" СНИМКИ

Този сезон регламентът на „Като две капки вода“ ще бъде специален. За първи път фен ще има възможността да стъпи на сцената, за да редува токчетата на Лили Иванова и Азис. Трима са финалистите, впечатлили журито, а зрителите можеха да гласуват за своя фаворит до вчера. За вниманието на публиката се бореха Антоан Петров, Деница Кючукова и Георги Симеонов, когото меломаните помнят от групата Equinox, представила България на Евровизия през 2018 г.

Това е втората визита на Димитър Маринов у нас през последните три месеца. В края на ноември той пристигна у нас, за да проведе своята академия за актьори. „Определено признанието с толкова любов и сърдечни пожелания ме зашемети. Чувството е неописуемо, а и откровено казано много по-значително и смислено от самата церемония на оскарите. За актьора най-голямата награда са признанието и аплодисментите на публиката. Дори и след най-голяма награда пак се връщаме при зрителя, за да продължим мисията си и взаимното приятелство“, обясни с усмивка тогава актьорът.

Междувременно феновете вече очакват с нетърпение следващия филм на Маринов. В „Малките неща“ той си партнира с имена от ранга на Дензел Уошингтън и Реми Малек. Въпреки че все още не е обявена премиерната дата за заглавието, то се очаква да дебютира на голям екран по-късно тази година./show.blitz.bg

Коментирай