Изненада! Няма да повярвате кои две звезди влизат в "Като две капки вода" СНИМКИ

Изненада! Няма да повярвате кои две звезди влизат в "Като две капки вода" СНИМКИ

Любимото шоу за имитации "Като две капки вода" много скоро се завръща в родния тв ефир и този път ще бъде повече от изненадващо откъм звезден каст.

Звездите, които ще се борят с талант и актьорски заложби за първото място, и най-вече одобрението на зрителите, са доста неочаквани имена от родния шоубизнес, някои от които дори и не предполагате да видите в подобен формат.

И Дара влиза в "Като две капки вода" и ще...

Става дума за нежната половинка на популярния дует "Каризма" - Галя и един от най-известните хип-хоп изпълнители в България – Йонислав Йотов-Тото.

"Предстоящото си участие в "Като две капки вода" приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител.

Фики Стораро влиза в "Като две капки вода" ВИДЕО

От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си.

Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!", споделя Галя - хитмейкър, съавтор в хитовете на някои от най-успешните български артисти, както и на любими песни на емблематичния дует "Каризма".

Изненада! Алисия влиза в "Капките"

По време на осми сезон на уникалното шоу на преобразявания зрителите ще проследят преобразяванията на още една музикална звезда – Тото от група "СкандаУ". Популярният изпълнител ще остави изграденото амплоа, за да влезе в 13 образа на световни звезди.

"Едно приключение без претенции, с много усмивки и все искрени. Това очаквам!", признава изпълнителят на "Чужди усмивки", "Спомен от рана", "Хайвера" и други хитови парчета.

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода"

На 24 февруари Галя и Тото, заедно с Фики, Дара, Антоан и Георги ще влязат в обувките на първите образи заедно с останалите звезди в шоуто. Кои ще бъдат останалите участниците в "Като две капки вода", които ще опитат вкуса на преобразяването, предстои да разберем./show.blitz.bg

Коментирай

Георги Андреев

Георги Андреев 16.02.2020 18:01

С нетърпение очаквам капките с водещите и новите участници,тъй като това ми е фаворитът от тв.предавания с които релаксирам и си почивам след тежък ден с музика и смях.Успех на новият сезон.

Хубава новина

Хубава новина 18.02.2020 13:40

Галя е изключителна певица. В "Каризма" тя беше по-добрата певица, а Миро творецът. Двамата бяха нещо уникално и жалко, че е разделиха.