И Дара влиза в "Като две капки вода“ и ще...

И Дара влиза в "Като две капки вода“ и ще...

Една по една звездите в новия сезон на "Като две капки вода" стават ясни, независимо че се пазят стриктни тайни от екипа за имената им. Наскоро ви разкрихме поредния участник в култовия формат, а ето, че днес прибавяме и още едно име.

Става дума за атрактивната млада изпълнителка Дара, която е и една от любимките на тийнейджърите. Всъщност тя е втората официално обявена звезда, която ще отпусне гласни струни на сцената на шоуто.

Ето коя звезда ще се пробва в "Като две капки вода" СНИМКИ

"Голямата ми мечта като дете беше да стана актриса, а сега предаването ще ме доближи до нея", сподели с вълнение Дара. И добави:

"Влизам в „Като две капки вода“, защото е едно от малкото места, на които се събират представители на целия музикален шоубизнес, там всички сме заедно и се обичаме, а това е много яко. Готова съм за изненади и се надявам на интересни образи. Имам любими, модерни изпълнители, но нямам нищо против да ми се падне и Азис".

Наскоро стана ясно още, че и поп фолк звездата Фики Стораро също ще участва в шоуто за имитации.

"Обичам това предаване, защото е най-позитивното риалити в българския ефир. За мен е чест да участвам. Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя образ и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това. Нямам търпение да започне и да видя какви образи ще ми се паднат!“, коментира той.

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода" СНИМКИ

Новият сезон на „Като две капки вода“ стартира на 24 февруари в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 12.02.2020 15:31

Тази и Фики Стораро поне могат да пеят. Една друга спрягаха преди известно време и ако тя участва, Халваджиян бъди сигурен, че ще ти се срине шоуто или ще изгубиш много от зрителите.

mboyanov

mboyanov 12.02.2020 16:03

Само селяни

За професорите коментатори

За професорите коментатори 13.02.2020 22:26

ТОВА ШОУ НЕ Е ЗА ПЕЕНЕ

За професорите коментатори

За професорите коментатори 13.02.2020 22:28

ТОВА ШОУ НЕ Е ЗА КОМПЛЕКСАРИ

Мани го Фъкито

Мани го Фъкито 14.02.2020 1:41

Фъкито Стораро /ако изобщо така му е името на мангала/ ,за сведение на ХАРИ ...изобщо не може да пее. Фалшив е до последната хотка. Не ИЗДИСЛАВ ,а Имислав да пее ,ще е най голямата отврат на сцената. Нямам понятие кои други ще са в КАПКИТЕ.