Фики Стораро влиза в „Като две капки вода“ ВИДЕО

Фики Стораро влиза в „Като две капки вода“ ВИДЕО

Новият сезон на хитовото шоу за имитации "Като две капки вода" стартира на 24 февруари, а новите звездни участници са все по-любопитни и такива, каквито не сме очаквали да видим в този формат.

Както вече ви съобщихме, Алисия е една от неочакваните изненади този сезон. Оказа се обаче, че тя няма да е единствената представителка на поп фолк гилдията у нас. 

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода"

Звездна компания ще й прави и колегата й Фики Стораро, става ясно от публикация в официалната страница на предаването в социалните мрежи.

Как ще се представи Фики Стораро и дали ще съумее да отговори подобаващо на музикалните си предизвикателства, това ще стане ясно на 24 февруари в 20:00 часа в ефира на Нова телевизия", гласи анонса в мрежата, придружен от кратко промо клипче.

Стефан Илчев затъна до шия, продава колата от "Капките"

Само преди дни бяха избрани и двама фенове, които ще се включат в шоуто за преобразявания. Това са  актьорът Антоан Петров и певецът Георги Симеонов – JJ, който бе част от групата Equinox, представила страната ни на Евровизия 2018. Заради техния избор от зрителите за първи път в шоуто ще участват 9 таланти./show.blitz.bg

Коментирай

Хаи

Хаи 12.02.2020 0:08

Мазен циганин ррром

Кутиник

Кутиник 12.02.2020 4:27

Е това сега е модерен циганин-гъзар.