logo

Стефан Илчев затъна до шия, продава колата от "Капките"

Стефан Илчев затъна до шия, продава колата от "Капките"

Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода” Стефан Илчев, който спечели на финала с брилянтната си имитация на Лили Иванова, ще продаде наградата си от шоуто – лек автомобил „Форд”, пише "Уикенд". 

Музикантът потвърди, че не възнамерява да ползва колата. Талантливият изпълнител затънал в дългове, затова се налагало да се раздели с лъскавото возило.

Стефан Илчев проговори за "Като две капки вода"

Макар че не може да се оплаче от липса на ангажименти, през последните месеци Стефан заборчлял покрай боледуването и смъртта на татко си. Бившият моряк от Бургас дълго се лекувал, а младият певец дал на практика всичките си спестявания, за да го спаси. Лекарите обаче не само, че не успели да го стабилизират, но и му лепнали грешна диагноза. В смъртния акт на таткото на Илчев пишело, че е починал от алкохолна цироза, при положение, че той изобщо не пиел. Истината била, че черният му дроб заболял заради отровите, на които работел.

Изненада! Стефан Илчев крие любовник – политик! (СНИМКИ)

Стефан отделил прилична сума, с която да финансира първия си албум. Наложило се обаче да ги пръсне по доктори. След като спестяванията свършили, талантливият имитатор се принудил да иска заеми от приятели. „Никога не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя”, призна безспорният любимец на зрителите на забавното предаване за имитации. Сега, след като стана шампион в „Капките”, интереса към Стефан Илчев е осезаемо повишен.Талантливият певец има куп покани за участия, а хонорара му се покачи от 1000 на 2500 лева. Важно е да се добави, че цялата сума остава за него, тъй като няма продуцентска къща зад гърба си./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 03.06.2019 22:59

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

2222

2222 05.06.2019 9:05

Как не ви омръзна да пишете простотии?!Ще си продава спечелената в Капките кола защото кара джип