Стефан Илчев проговори за "Като две капки вода"

Стефан Илчев проговори за "Като две капки вода"

Стефан Илчев се превърна в любимец на зрителите на "Като две капки вода". Талантливият певец се представя успешно в продукцията и няма слаб образ досега. Има вече две саписани победи, а последната е за имитацията на Георги Христов. 

„Песента на Георги Христов е много важна за мен. Благодаря на всички, които гласуваха за мен в „Като две капки вода”. Всичко може да се промени в последния момент в това шоу”, сподели Стефан Илчев в „На кафе”. Певецът спечели седмия лайв в шоуто за звездни преобразявания благодарение на зрителски вот, след като публиката стана на крака заради неговото изпълнение на българския хит „Нямам нужда от много приятели”.

Валя Балканска разплака Петя Буюклиева зад кулисите! (ВИДЕО)

„Георги Христов е много труден и много характерен образ. Изключителен певец. Надявам се поне за малко да съм се докоснал до това, което той успява да предаде на публиката. Аз съм в това шоу, за да се забавлявам и се радвам, че хората го оценяват”, разкри Стефан Илчев.

Папи Ханс с нов план за победа в "Капките"

„Когато човек има добро сърце, няма как да не обича животните. А когато се занимаваш с музика, трябва да имаш добро сърце”, така певецът мотивира решението си да дари паричната награда от седми лайв на „Като две капки вода” на зоопарка в Бургас./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бургазлия

Бургазлия 10.04.2019 12:31

Мммм, дамммм! И къде го тоя зоопарк в Бургас ???

lina

lina 10.04.2019 17:01

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz

До Бургазлия-та

До Бургазлия-та 10.04.2019 18:15

...некоя гей-дискотечкйа ще да и викат така на галено ....