Валя Балканска разплака Петя Буюклиева зад кулисите! (ВИДЕО)

Валя Балканска разплака Петя Буюклиева зад кулисите! (ВИДЕО)

На последното издание на „Като две капки вода” Петя Буюклиева имаше за задача да пресъздаде великата Валя Балканска и нейната недостижима космическа песен „Излел е Дельо хайдутин”. На една от паузите на шоуто обаче, между двете певици се случи нещо неочаквано, видя репортер на „ШОУ”.

С фантастичното си изпълнение Петя Буюклиева успя да изправи залата на крака, след което да получи и 10-ка от зрителския вот. Но най-вълнуваща се оказа реакцията на самата Валя Балканска, която я гледаше от първия ред в залата.

При една от паузите на шоуто двете певици се събраха, за да разменят няколко думи и да обединят вълнение. И това, което Валя Балканска каза на Петя предизвика сълзи в очите й, които тя не успя да прикрие под тежкия си грим.

„Петя се справи прекрасно. Знам колко труд е положила. Има невероятен глас и за мен беше удоволствие да я слушам в изпълнение на точно тази велика песен. Радвам се, че има и други, които могат да я изпълнят”, сподели пред нас Валя Балканска, чието невероятно изпълнение е включено в Златната плоча на Вояджър на американските космически апарати „Вояджър 1” и „Вояджър 2”.

Петя Буюклиева: С Георги Христов спяхме на едно и също легло!

„Моля ви, аплодирайте тази велика жена, тази легенда, Валя Балканска”, призова още от сцената след изпълнението си и Петя Буюклиева, която едва сдържаше вълнението си.

Разбира се, очаквано в социалните мрежи имаше десетки коментари. В един от тях се казва нещо много интересно. Оказва се, че силно емоционалното и леко драматично на моменти поведение на Петя Буюклиева, което у нас често предизвиква всевъзможни коментари, в Лондон се приема за истински звездно присъствие.

Фънки разкри как се печели "Като две капки вода"!

„Петя е със поведение на истинска звезда. Живеем в Лондон от години и следя техните музикални предавания. Такова поведение като нейното тук е абсолютно нормално и ценено от всеки. Балканският ни манталитет при нея го няма. За това я харесвам и Слава Богу в света тя е оценена!”, пише Мария Магурева. „Ето това е глас! Убийствена Петя, напук на празните тикви, които коментират всичко друго, но не и таланта й!”, добавя и още една почитателка на шоуто за имитации./show.blitz.bg

Коментирай