Папи Ханс с нов план за победа в "Капките"

Папи Ханс с нов план за победа в "Капките"

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е изпаднал в депресия от позорното си участие в "Като две капки вода". Намаханият творец, който се помисли и за певец и направи няколко посредствени песнички, удари сериозно на камък с участието си в шоуто.

Първоначалните нагласи на Папи бяха, че ще се справи с това предизикателство, дори ще се бори за победа. На преден план в шоуто цъфна липсата му на всякакъв певчески талант и дори лансирането от страна на Хилда Казасян не е достатъчно да го изкара на по-предна позиция. 

Истината е, че Папи се мисли за певец, но след като чул как се излага в шоуто, веднага се записал на вокален педагог, който да го подготвя за ролите му в шоуто. Най-много го е яд, че сега хиляди фенове ще се отрекат от него като музикант, а предстоящият му албум е изложен на провал. 

Предложиха на Папи Ханс да стане... Миро (СНИМКИ)

Припомняме, че Папи Ханс се отърка покрай славата на тийнсензацията Дара и реши и той да се пробва в музиката. Направи песента "Кекс" и явно народът имаше нужда от точно такава идиотска песен. Бързо се превърна в хит, което му уреди и покана във "ВИП Брадър". Сега се вихри и в "Капките" и най-вероятно в следващите няколко години ще се издържа от гастрлите си в различни риалити формати./show.blitz.bg 

 

Коментирай

???

??? 28.03.2019 23:15

Извинете, ама не разбрах какъв е КОВАРНИЯТ план на това момче и как ще спечели?! Пък и като в журито е Фънки, баш музикантът,/отвратителен като човек, невъзпитан и недодялан грубиян/ победителят ще бъде сензация.Защото очите му виждат само него си, а ушите му чуват само собственото му фъфлене.

Нина

Нина 29.03.2019 3:24

Не ми стана ясно за коварния план на Константин,който ,между-другото-ни писател,ни певец,ни-интелектуалец..Най-обикновено парвеню,..Стойки и чупки..

Нина

Нина 29.03.2019 3:28

Не ми стана ясно за коварния план на Константин,който ,между-другото-ни писател,ни певец,ни-интелектуалец..Най-обикновено парвеню,..Стойки и чупки..