Предложиха на Папи Ханс да стане... Миро (СНИМКИ)

Предложиха на Папи Ханс да стане... Миро (СНИМКИ)

След първото си успешно превъплъщение на сцената на „Като две капки вода” Папи Ханс получи изненадващо предложение. Къде на шега, къде не, певецът, поет и писател спокойно би могъл да се представя за известния си колега. Визуално, разбира се! За сравнение на гласовите възможности на двамата дори не може и да става дума.

По време на първата си имитация на сцената на „Като две капки вода” Папи Ханс успя да докара не само външния вид, но дори и някои от характерните маниери на Миро, който се заливаше от смях на първия ред в залата.

„Беше прекрасен! Да гледаш себе си е много интересно”, заяви оригиналът и добави с намигване, че някой ден като нищо може да прати Папи Ханс да го замести на някое участие.

„Двамата наистина бяха като две капки вода. Невероятни са тези гримьори”, гласи и едно от мненията на впечатлени зрители в мрежата. Именно там широко се дискутираше и възможността Папи да стане… Миро и извън сцената на „Капките”. „Ако съм собственик на заведение, където ще гостува Миро, бих си направил закачката да повикам Папи, дегизиран като Миро, за да стане шоу. А може и да не го познаят хората, знам ли, хаха”, се казва в друг коментар./show.blitz.bg

Коментирай

охо

охо 27.02.2019 13:43

Миро си е Миро ,а ПАПИОНА е ZERO

еми

еми 27.02.2019 14:30

Да се земат, като се обичат