logo

Кулагин нарече Наско Колев "жиголо на възрастни дами"

Кулагин нарече Наско Колев "жиголо на възрастни дами"

Тези дни тийнсензацията Наско Колев се оплака, че цели два месеца е бил без право на влизане в неговия Инстаграм профил. Той излезе с верията, че някой недоброжелател му е хакнал профила. Дори сподели, че знае кой стои зад деянието и намекна, че става въпрос за колегата му Тото от "Скандау". 

Устатият гримьор Валентин Кулагин има друга версия за проблема на Наско. Провокативният и ексцентричен гримьор назова истинската причина, поради която Наско е останал временно без профила си в Инстаграм и за капак го нарече "жиголо на възрастни жени". 

Наско хвърли обвинянията си към човек, който бил с "малка чурка". Това веднага наклони везните към колегата му Тото, който тези дни гръмна в порно клип и стана за смях с малкото си мъжко достойнство. 

"Никой не е хакнал профила на световната супер звезда Наско, а профилът му е закрит от Инстаграм, заради купени последователи и лайкове. Жалки сте с опитите си да замазвате положението, като ви блокират акаунтите от инста. Така става, когато искате да си плащате, за да сте известни. Чурки, Пишки, Жигола на възрастни дами.. Ебати хайлайфа..", беснее Кулагин в личния си профил./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 16.03.2020 14:21

http://coronavirus.eti.pw

!!!

!!! 16.03.2020 14:37

Ти пък си жиголо на стари господа Кой както се уреди, мила

Естет

Естет 17.03.2020 11:53

Няма по-хубаво от млад господин и много по-голяма какичка.