Сами сам във "Фермата", а причината е смайваща... СНИМКИ

Сами сам във "Фермата", а причината е смайваща... СНИМКИ

След като автомонтьорът Красимир Джунов се изстреля към финала на риалитито "Фермата", отстрелвайки софтуерния милионер Митко Караиванов, татуираният мачо определи за първи дуелист в последния вътрешен сблъсък фитнес треньора Сами Хоссни.

Той ще влезе в последна елиминационна битка с военния Станислав, а победителят става четвъртият финалист, който на 14 декември ще се бори на живо за голямата награда от 100 000 лева.

Митко и Краси в битка за финала на "Фермата" СНИМКА

Въпреки че Краси нямаше особено голям избор, Сами не успя да скрие раздразнението си, че не е втори дуелист, което щеше да му даде правото да подрежда точките в игрите. Той обаче аргументира обидата си по съвсем друг начин, за да прикрие истинската причина и заяви, че се чувства сам във "Фермата".

Сами от "Фермата" изригна срещу Красимир СНИМКА

"Разочарован съм от начина, по който сиромасите си останаха сиромаси до края на предаването. Разделението между бедни и богати още съществува", заключи спортистът. Макар да е бесен, че няма да има привилегии, той го представи, че понеже Краси е сиромах, дава бонус на другия сиромах Станислав, а не на него, който бе част от отбора на чорбаджиите.

"Нали претендира, че е най-добрият? Нека го докаже", коментира Джунов, а многодетната майка Веселка заключи, че Сами за пореден път се показва като позьор. Те се обединиха на мнението, че Хоссни иска да победи, защото това е реклама за бизнеса му, а на тях паричната награда ще им промени живота.

Голяма новина разтърси Дидо от Д2 и жена му Юлия СНИМКИ

В последните дни Сами дори се изказа, че 100 000 лева са нищо пари. Междувременно пък Краси обеща на Веселка, че ако спечели, ще й купи къща и кон./show.blitz.bg

Коментирай