Митко и Краси в битка за финала на "Фермата" СНИМКА

Митко и Краси в битка за финала на "Фермата" СНИМКА

Двама огромни, мощни мъже влизат в решаваща схватка, от която ще стане ясно кой от тях ще отиде на епичния финал на "Фермата". Софтуерният милионер Митко Караиванов и автомонтьорът Краси Джунов се изправят един срещу друг във вътрешен елиминационен дуел.

След него един от двамата ще се изстреля към последната и най-важна битка в шоуто, която ще се излъчи на живо на 14 декември.

Сами от "Фермата" изригна срещу Красимир СНИМКА

Шансовете на Митко и Красимир изглеждат равни. "От всички мъже в шоуто, които оцеляха до този момент, аз съм най-слаб физически. Тежа над 100 килограма, тромав и бавен съм, но пък съм мощен и ще се раздам до кръв", обяви Караиванов.

Софтуерният милионер ще разчита и на отличните си познания по история в игрите с въпроси от Алманаха. Красимир, от своя страна, е по-бърз, пъргав и издръжлив. Ахилесовата му пета са познанията му за миналото на България.

Потрес! Търсят мъж на Венета Райкова във "Фермата" СНИМКА

Другите двама мъже, които ще се борят за място на финала, са военният Станислав и фитнес треньорът Сами. При жените вече е ясно кои участнички ще влязат в битката на 14 декември - това са конярката Веселка и учителката Маргарита./show.blitz.bg

Коментирай