Потрес! Търсят мъж на Венета Райкова във "Фермата" СНИМКА

Потрес! Търсят мъж на Венета Райкова във "Фермата" СНИМКА

Благородна мисия сплоти риалитито "Фермата" броени дни преди големия финал, който ще се излъчи на живо на 14 декември. Участниците се обединиха около каузата да намерят мъж на водещата на "Папараци" Венета Райкова, която от известно време е сама.

Да сватосат известната блондинка те решиха, след като тя влезе в шоуто като специален гост заедно със сина си Патрик.

Потрес! Део се пропи във "Фермата" СНИМКИ

Венета пристигна в стопанството единствено с намерението да си напазарува от биопродукцията, която фермерите продават с благотворителна цел. "С ракия можеш да си докараш мъж в къщата", подметна към нея младият бизнесмен Митко Калайджиев, който отговаряше за пласирането на домашния алкохол. Венета не мисли дълго. "Хайде, сложи една ракия!", отсече тя.

Асен Блатечки във "Фермата" върти алъш-вериш СНИМКИ

Окуражен от думите й, Калайджиев се втурна да й "продава" и някои от ергените в шоуто - автомонтьора Красимир или военния Станислав. Двамата се наредиха за сгледа, а към тях се присъедини треньорът Сами Хосни. "Ей, засрамихте ме!", разсмя се Венета, въпреки че вниманието на мъжете видимо й хареса.

Ултрамаратонец разкри мрачна тайна във "Фермата" СНИМКИ

Вместо за глупости обаче, тя похарчи 270 лева за бурканчета със зимнина. Преди да излезе от фермата, тв водещата засади круша. „Според Кабала, ако искаш да ти се сбъдне желание, трябва да засадиш дърво“, добави пристрастената към езотериката Венета, докато въртеше лопатата./show.blitz.bg

Коментирай