Мариела Нордел разфасова "Ергенът"3: Сбиротакът в Харема е уникален!

Мариела Нордел разфасова "Ергенът"3: Сбиротакът в Харема е уникален!

Тазгодишният подбор на момичета в романтичното шоу "Ергенът" определено предизвиква нещо страшно в социалните мрежи още от ден първи на шоуто, излъчвано в ефира на bTV. 

Коментарите във виртуалното пространство валят като из ведро, а епитетите в тях са меко казано островърхи. Това, което направи кулинарната майсторка Мариела Нордел обаче, удари всички в земята! Във фейсбук профила си тя направи култова дисекция на всяка една от амбициозните дами във формата.

Ето коя първа е аут от "Ергенът" и какво призна на тръгване... ВИДЕО

Ето какво гласи поста й:

"Сбиротакът в Харема (Ергенинът3) тази година е уникален!

Продуцентът надмина себе си! Но, за сметка на това Ергенинът е отново захаросано сладурче като сезон 2 - същият тембър на гласа, правилната артикулация - мачтата на всяка тъща. Само дет' в ханша е по-широк, отколкото в раменете и това бяло панталонче с тясно, късо, черно жакетче още по-го подчертава.... И кат' се усмихва много се зъби.

Май и на пиене не носи, щот' каките вчера така го бяха курдисали на диванчето, затиснат помежду им, а то, горкото, ергенстото ухилено въртеше главица и моташе поглед....

Оная с диаграмите правилно я изритаха веднага. Скука!

Участнички от "Ергенът" крият, че са сестри! СНИМКИ

Теа е откритие и ми е любимка - страхотно чувство за хумор!

Туркинчето от Вароша с претенции за еврейска принцеса е попадение в десятката! Тая ще има много да ни забавлява с кич и несполучлива пласт хирургия, браво на кастинга!

Крокозъбел БФС, ако не се осере, че да й покажат червен картон и я изгонят служебно, също ще допринесе сериозно за сеира, та се надявам да я държат до към края.

Интересен персонаж е и отвеяната парфюмеристка, но все ми се струва, че няма да се разгърне достойно и към средата ще я изритат, поради слаб дразнител...

Дупничанката е май новата кучкарка от сезон2.

Кюстендилската миндя-психолАжка е обект и субект на психиатрията, но се чудя родителите на децата в нейното училище с къв акъл... това си е за пернишки деца!

Участничка от "Ергенът" разплака всички с драматична история, а по-късно награби Алекс и...

Порицание към сценаристите - кака Маги брикета е добър опит да се отсрами присъствие на третия пол, но да беха вкарали един истински травестит - те поне са артистично забавни!

Едно е сигурно, #Ергенът 3 е на път да счупи рейтинга дори на другото конкурентно риалити - Правителството-сглобка и пиенето на мазни кафета в скута на Ди Пе!", завършва Нордел, а под поста й очаквано заваля порой от реакции, по-голямата част от които напълно подкрепят мнението й./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай