Участничка от "Ергенът" разплака всички с драматична история, а по-късно награби Алекс и...

Участничка от "Ергенът" разплака всички с драматична история, а по-късно награби Алекс и...

Третият сезон на "Ергенът" стартира с много разкрепостени участнички, които оставиха бизнесмена Алек Манолов безмълвен. Зрителите пък си казаха тежката дума, че по-грозни и тъпи участнички досега не е имало. Но тепърва ще видим какъв потенциал ще покажат в бъдеще, тъй като за момента парите и секса са водещи при желанията им. 

Но една от участничките разтърси зрителите с болезнена история, която накара и най-коравосърдечните през телевизора да избършат насълзените си очи. Студентката Валерия събуди съжаление сред зрителите, а и в самия ерген, който не знаеше как да реагира на житейската драма на претендентката за сърцето му. 

Валерия Дакова е родом от град Дупница. Работи като модел, като същевременно учи „Икономика на отбраната и сигурността“ в УНСС. За себе си твърди, че е „екзотично подреден хаос“. Преди година открива, че „камерата я обича“, след като нейна фотосесия предизвиква истински фурор в социалните мрежи. Оттогава се е отдала на модата, а следващата ѝ цел е да създаде свой собствен бранд с по-разчупено облекло.

Валерия е готова на всичко, за да превърне живота си в такъв, какъвто иска да бъде. Смята, че няма какво да я спре, защото вече е преминала през най-тежкото. Преди няколко години най-близкият човек на Валерия и неин пример за подражание – майка ѝ – е диагностицирана с рак. Битката с коварната болест продължава четири години, но без резултат. Загубата на единствения ѝ родител е най-големият удар в живота на Валерия. Налага се тя да порасне бързо, за да поеме грижите за малката си сестричка, и така започва работа още на 15 години.

Сега Валерия мечтае да срещне човек, с когото може да се чувства спокойна и с когото да си имат безрезервно доверие. Признава, че никога до този момент не е срещала мъж, на когото може да разчита – всичките ѝ бивши партньори са изпитвали патологична ревност, която е довеждала до бурни раздели. Валерия се е наситила на скандали и единственото, което иска сега, е спокойствие – с правилния мъж, в чието лице тя вижда Алек. Убедена е, че за първи път ще се сблъска с джентълмен, който ще ѝ покаже истинското си лице още от самото начало. Мечтае да се влюби лудо и бленува да сбъдне най-голямата си мечта – най-накрая да има истинско семейството.

Тя се оказа и най-дръзката сред жените и още на старта на шоуто поиска от Алек да изядат една спагета, като я захапят от двете страни и накрая устните им да се съберат. Тогава не я огря с целувка, тъй като ергенът не беше готов. Но по-късно, още по време на първата вечер, видяхме една страстна целувка между Алек и Валерия. Ще следим с интерес развръзката между тях, тъй като тя е доста разкрепостена, докато той дава вид на сериозен и притеснителен младеж, който не обича нахални жени./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай