Ето коя първа е аут от "Ергенът" и какво призна на тръгване... ВИДЕО

Ето коя първа е аут от "Ергенът" и какво призна на тръгване... ВИДЕО

Първата отпаднала красавица от новия сезон на "Ергенът", който стартира преди броени дни, е вече факт. Става дума за софиянката Гълъбина Лилова, която работи като бизнес анализатор. Именно тя си тръгва първа от романтичното риалити!

Брюнетката, която имаше амбиции да омае Алекс, казва "сбогом" на желанието си още във втори епизод на шоуто, както и на възможността да получи роза от най-желания тв ерген. 

Участнички от "Ергенът" крият, че са сестри СНИМКИ

"Не знам все още какво се случи. Развълнувана съм, но в същото време съм все толкова щастлива, колкото и снощи. Не изпитвам разочарование. Няма случайности дори и в любовта и със сигурност тя трябва да е взаимна и се надявам Алекс да открие своето момиче", заяви Гълъбина след напускането си на "Ергенът".

"Първите ми думи в момента, в който слязох от автомобила и го видях, бяха: "Колко е красив!"

Участничка от "Ергенът" разплака всички с драматична история, а по-късно награби Алекс и...

След това той дойде и ми помогна със статива. Много е грижовен, много е мил, много предразполага и със сигурност виждам, че е интелигентен мъж", призна още красавицата, която нямаше как да прикрие разочарованието си.

Гълъбина, която се определя като смел човек в живота, смята, че всички момичета имат абсолютно равен шанс да спечелят сърцето на Алек. Самата тя във визитката си признава, че е много амбициозна и се справя с всичко, с което се захване, освен това обича да си поставя високи цели, и да надскача способностите си. Е, явно този път просто не й се получи!

Междувременно, милионерът Алекс покани Магдалена на среща, за да си поговорят насаме, като накрая й подари розовата роза, от което тя остана направо без дъх./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай