logo

Домакинята във „Фермата“ говори за мъжа си, докато флиртува с друг

Домакинята във „Фермата“ говори за мъжа си, докато флиртува с друг

Как майсторски се играе двойна любовна игра показа една от най-красивите участнички във "Фермата". Красимира Цочева засипа с щедри комплименти съпруга си, докато едновременно с това безсрамно флиртуваше с тръпката си в риалити шоуто Митко Калайджиев.

Домакинята, която е издържана изцяло от мъжа си, разказа как се е запознала с него на купон на Боровец. Първата крачка направила тя. Оженили се, любовта им тръгнала по мед и масло, а преди четири години двамата станали родители на момченце.

Бабата на участник във "Фермата" - топ ясновидка!

"Влюбен е още в мен, обгрижва ме, щади ме. Не познавам по-добър човек от него, много е честен, работлив, оправен", улиса се в суперлативи по адрес на половинката си Красимира пред Митко Калайджиев, към когото също изпитва специални чувства.

Участниците във "Фермата" - шампиони по секс! СНИМКИ

Според съотборниците на красавицата, тя не просто си пада по Митко, но и директно го е сваляла по време на последния дуел, когато камерите не са ги следвали.

Красимира призна пред новата си любов, че не заслужава мъжа си и се поколеба дали би се справила сама финансово, ако щедрият й съпруг я напусне./show.blitz.bg

Коментирай