logo

Бабата на участник във "Фермата" – топ ясновидка!

Бабата на участник във "Фермата" – топ ясновидка!

Във "Фермата" става все по-интересно - не само заради поведението, стратегиите и реакциите на участниците, но и заради личните факти от живота им, които изскачат един по един с приближаването до финала.

Топ ясновидка от Египет се оказа баба на участник в риалитито "Фермата: Нов свят". Треньорът на звездите и бивш национал по плуване Сами Хоссни, който е наполовина ългарин, наполовина египтянин, разкри, че е потомък на много специална жена, която е виждала в бъдещето.

Участниците във "Фермата" - шампиони по секс! СНИМКИ

Тя е предрекла дори неговото собствено оцеляване при раждането му.

В края на своята седмица като ратаи в шоуто Сами и маникюристката Силвия споделят не само сламата в обора при козите, но и доста лични истории. Блондинката от Несебър разкодира татуировките му и пожела да научи повече за името му.

"Сами значи "меч". Абсолютно египетско име е, баба ми Фатма ми го е дала. Когато съм се раждал, съм се усукал около пъпната връв в корема на майка ми и тоновете ми взели да изчезват.

Потрес във "Фермата"! Сами топли вуйна си в леглото! СНИМКА

Баба ми, която е ясновидка и има много специални сили, е казала: "Не плачете, детето ще се роди живо и здраво, ще бъде много красиво и ще се казва Сами!", разказа бившият плувец.

Хоссни никога не е виждал баща си. Разделя се с него, когато е 2-годишен. Татко му стратира бизнес в САЩ, с който подпомага семейството.

"Когато се случи атентатът с кулите близнаци на 11 септември, всички хора с арабски имена от мюсюлмански произход бяха заклеймени. Той загуби бизнеса си. Съжалявам, че не съм го виждал, защото той почина", призна момчето с холивудска усмивка.

Секси треньорът във "Фермата" с женски потник на дуел... СНИМКИ

Сами Хоссни влезе във "Фермата" с визитка на Аполон, построил бизнес със съвети за здравословно хранене и личностно развитие. Екзотичният хубавец е готов при победа да инвестира наградата от 100 000 лева в основаване на българска федерация по сърф.

За седем седмици в шоуто Хоссни показа качества на здрав работяга, който винаги е готов да помогне и да създаде настроение./show.blitz.bg

Коментирай