logo

Потрес във "Фермата"! Сами топли вуйна си в леглото! СНИМКА

Потрес във "Фермата"! Сами топли вуйна си в леглото! СНИМКА

Треньорът на звездите Сами Хоссни осъмна с неочаквана креватна компания в риалитито "Фермата: Нов свят". Под обилно татуирания му бицепс се криеше изненадваща дама - учителката Маргарита.

"Ставам! Ще ни обсъждат и нас!", заяви брюнетката, която в реалния живот има двама синове и съпруг, който издържа хобито й да строява малчугани в детска градина.

Любовен триъгълник мъти водата във "Фермата"! СНИМКИ

"Пусни ме, аз съм ти вуйна!", пошегува се Маргото, но бившият национал по плуване затегна още повече желязната си хватка около пищната й гръд.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова прекъсна закачките им между две нанасяния на грим по лицето си: "Въпросът не е каква си му, а колко широко скроен е мъжът ти". "Ами, не е широко скроен!", равнодушно отвърна Маргото и всички избухнаха в смях.

Доживя се - секс във "Фермата"! СНИМКИ

Филоложката Дана, която изкарва хляба си като чистачка в Германия, окуражи съотборничката си в нейния флирт. "Той сега ще ти прости, ще каже: "Младо момче е, красиво! Как да издържи душата?"

Изненада! Андрей Арнаудов мисли за сватба! Ето кой го провокира!

Хоссни, който преди седмица шокира съотборниците си с признанието, че е бил женен две години и вече е щастливо разведен, придърпа за пореден път в леглото Маргарита.

Малко по-късно пред съотборничките си Маргарита, която за седем седмици във "Фермата" показа отлични качества на боец, миротворец и майчина фигура за някои участници, обяви бойкот на близостта на Сами.

"Ще стоя надалече от него, защото не се знае кой как може да интерпретира тия закачки", аргументира се тя. Мариана Маринова подкрепи решението на Маргарита да пази дистанция от мускулестия хубавец с египетска кръв.

Предложение за брак във "Фермата"!

"Аз, ако съм мъж и видя това, после може и да не си проговорим повече", каза бившата "Мисис България"./show.blitz.bg

Коментирай