logo

Предложение за брак във "Фермата"!

Предложение за брак във "Фермата"!

Момчето, което иска да превърне родния Димитровград в българската Силиконова долина, помоли продукцията на предаването да доведе приятелката му Ваня на терен, за да й поиска ръката.

"Времето, което прекарах тук, ме накара да изпитам чувства, за които дори не съм и подозирал. Да не се виждам с Ваня, да не я чувам повече от месец, ме накара да осъзная, че тя е всичко за мен. Моля ви да сбъднете мечтата ми да имам годеж в носия, като вкарате Ваня в шоуто", каза Караиванов.

Сомнамбулът Красимира подлуди "Фермата"! СНИМКА

Срещата между влюбените се случи пред парадния вход на "Фермата". Ваня се хвърли, ридаейки от щастие в прегръдките на любимия си, а той взе да я успокоява с целувки.

Крава затисна участничка във "Фермата"! СНИМКИ

Без излишни вербални увертюри Митко й поднесе символичния годежен пръстен, който с английската възпитаничка Елизабет Илчева бяха направили от камък с формата на сърце и дървена халка.

На въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?" Ваня го изгледа невярващо и го засипа с целувки: "Ти шегуваш ли се? Да!". Изумлението на хубавицата бе напълно естествена реакция – с Митко са заедно от шест години и въпреки желанието й да се види в бяла рокля, досега той й е отказвал да застанат пред олтара заради недоверието му в брака като институция.

Рухна 3-метровата стена във "Фермата"! СНИМКИ

"Ако някой ми беше казвал, че ще вляза във "Фермата" и дори ще предложа брак по телевизията, щях да му кажа, че се шегува. Времето, прекарано тук, ме накара да осъзная, че Ваня е моят човек и това е най-логичната стъпка. Искам да прекарам живота си с нея", откровен бе IT специалистът пред съотборниците си.

Караиванов говори за своята муза с огромна обич от ден първи в шоуто, а идеята му за годеж узря на третата седмица. Той призна, че най-голямата му мечта е с Ваня да имат поне две деца, а малко преди да стегне куфари за "Фермата", тя е претърпяла спонтанен аборт с първата им рожба./show.blitz.bg

Коментирай