Азис след провала в "Капките": Престанете да ни настройвате един срещу друг

Азис след провала в "Капките": Престанете да ни настройвате един срещу друг

Азис скочи срещу фенове, които се опитват да настроят един срещу друг звездните участници в „Като де капки вода“. Кралят на попфолка не сдържа яростта си заради писания на меломани, които засвидетелстват подкрепата си към него, но изпадат в крайности.

Този път конкуренцията е и сред попфолк звездите, които са в шоуто – освен Азис, артистичните си и вокални умения на тази сцена показват също Софи Маринова и Фики.

Вижте как Азис се раздели с най-милото си ВИДЕО

Азис скастри феновете си и разкри какво ще прави в "Капките"

„Хората да престанат да ни настройват един срещу друг в най-прекрасното телевизионно шоу "Като две капки вода". Искам да спрете да ми пишете- “Убий ги”, “Ти заслужаваш първото място”,”Покажи им кой е най-големия”, “Тоя не заслужава да е там”, или “Разбий конкуренцията” Хора, ние не сме на война! Какво ви става?! Това е шоу за забавление и смях! Ние сме едно цяло в този формат. Не можете да ни разлайвате като кучета един срещу друг! Няма да ви се получи! Всички участници сме колеги и приятели. Нямате право да всявате омраза! Ние няма да се подадем!“ – пише гневно той в социалната мрежа./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 26.02.2021 14:08

Слушай,бе,извратен човек,ще прощаваш,никой не ти е казвал такива думи,а и колко хора присъстваха на това лигаво шоу.Друг е смисъла- за интервенцията на братята-за това става въпрос!Това си е измишльотината на Хлавата...

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 26.02.2021 14:16

ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДНИ ИЗМИСЛЕНИ "ТВОРЦИ", КОИТО ПРАВИТЕ СВИРКИ НА КОГО ЛИ НЕ, СААМО ИСАМО ДА ПЕЧЕЛИТЕ! КАКВО ИЗКУСТВО ИМА ВЪВ ВАШИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НЕ САМО В ТОВА ПРЕДАВАНЕ, А И ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ КАТО КРЯКАЩИ СВРАКИ.

баста на чалгата

баста на чалгата 26.02.2021 20:30

Мина му времето на "Азис"затова и злобее...