Азис скастри феновете си и разкри какво ще прави в "Капките"

Азис скастри феновете си и разкри какво ще прави в "Капките"

Краля на фолка Азис е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода". Макар представянето му в трети сезон на формата да не беше кой знае колко запомнящо се, получи втори шанс за доказване. 

Предвид силната конкуренция и знаейки собствените си способности, Азис се оправдава предварително и заяви, че няма амбиции да печели. Използва доста остри думи и се накара на почитателите си. 

"Ще се видим в “ Капките”. Като две капки вода. Там е място, на което ще де забавлявам, а не състезавам. Искам да се смея, плача и чувствам емоции. Нали това е целта на всяко място, на което има музика, танци и светлини?! Пожелавам ви да чувствате! Ама този бил по-добър, ама онзи го направил по-зле. Такива неща не искам да чувам! Искам да виждам как се смеете и пеете заедно с нас", заповядва изпълнителят на "Мотел". 

 

Ще се видим в “ Капките” Като две капки вода Там е място, на което ще де забавлявам, а не състезавам. Искам да се смея,...

Публикувахте от Azis в Вторник, 26 януари 2021 г.

Азис безспорно е един от най-големите таланти в музиката, но не се справя с имитацията. Негови фенове го защитават и оправдават с това, че е сформирал се артист със своя индивидуалност и много трудно би влезнал в чужда кожа. Но пък го прави от сърце и безспорно ще бъде един от най-забавните участници, дори и да не се справя перфектно.

На сцената на "Капките" ще видим още: Софи Маринова, Поли Генова, Рафи, Къци Вапцаров, Фики Стораро, Михаела Маринова и Милица Гладнишка.Според продуцентите, това са най-успешните имитатори от всички осем сезона досега. И най-добрите се събират на една сцена, за да премерят сили./show.blitz.bg

Коментирай