Първо в БЛИЦ! Пълен списък на всички участници в новия сезон на 'Като две капки вода"

Първо в БЛИЦ! Пълен списък на всички участници в новия сезон на 'Като две капки вода"

Уникалното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет предаването отново ще завладее ефира на NOVA с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения.

След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. „Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

Единствено наш репортер научи кои са сигурните участници в новия сезон на хитовото имитаторско шоу. Софи Маринова отново ще ни забавлява от малкия екран, след като в шести сезон се превърна в истинска сензация и показа, че най-важното за такъв тип предаване всъщност е забавлението. 

 

Най-добрият имитатор Стефан Илчев също е подписал договор с Махи Халваджиян и ще се бори отново за победа, след като в седми сезон спечели любовта на зрители, жури и участници и с лекота надви конкуренцията. 

От кухнята на шоуто издадоха, че Маги иска от всеки сезон да има по един участник. От първи сезон най-вероятно отново ще видим Рафи, който е любимец на арменската фамилия. Най-спряганото име на участник от втори сезон е това на Къци Вапцаров, но поради ангажименти може и да не се съгласи и да даде мястото си на Стефания Колева. 

От трети сезон продуцентите искали да включат Ненчо Балабанов, който от години говори как иска да изпита това удоволствие отново. Поради други професионални ангажименти няма да може да се включи и Маги задействал план Б - Азис. 

От четвърти сезон пък вероятно договор ще подпише Поли Генова, а от пети сезон Люси Дяковска или Михаела Маринова. Победителят от последния сезон - Фики, също ще се включи и отново ще провокира себе си и зрителите с брилянтните си превъплъщения. 

Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се присъедини към шоуто – този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода"./show.blitz.bg

Коментирай

Бивш фен

Бивш фен 23.01.2021 0:53

Уникална тъпотия без Рачков!!!!!

Независим

Независим 23.01.2021 1:10

Ненчо Балабанов и Рачков са номер 1,без тях няма смисъл да се гледа !Ще Ви падне рейтинга (както в маскирания певец)господа продуценти!!!

No name

No name 23.01.2021 9:14

Традиционните марионетки за участници ,защо не разнообразят,за първи път няма да го следя , Стефания, Илчев, Фики, Софка ..Скука тези до пенсия