logo

Вижте как Азис се раздели с най-милото си ВИДЕО

Вижте как Азис се раздели с най-милото си ВИДЕО

Краля на фолка Азис се раздели с емблематичната си брада, за да може да се впусне в имитаторското шоу "Като две капки вода". Звездата не се е виждал без брада от 2015 година, когато бе отново участник в култовото шоу. 

Раздялата с космите по лицето се оказа болезнена за изпълнителя на "Мотел", който не може да се възприеме с новия си имидж. 

Азис скастри феновете си и разкри какво ще прави в "Капките"

Всички участници мъже се обръснаха гладко преди старта на шоуто, за да могат гримьорите да работят спокойно с лицата им и максимално да ги доближат до оригинала. А Азис показа видео на този процес, за да си го спомня през трите месеца на шоуто, когато ще му се наложи да бъде с гладко лице. 

За първия лайф Азис си избра да бъде Europe и да изпълни тяхната емблематична песен "Final Countdown", но не му се получи и бе голямата издънка на вечерта. Самият той не хареса изпълнението си и заяви, че не заслужава никакви точки. Друг е въпросът дали изобщо заслужава място във формата, тъй като голяма част от коментарите показват, че е имало далеч по-интересни персонажи от него./show.blitz.bg

 


 

Коментирай

радо

радо 23.02.2021 21:36

българио българио не разбирам защо обръщаме толково внимание на педала мангал обръсналси брадата нали иска дае жина даси одрежи патката

FuckT

FuckT 24.02.2021 13:38

Napipa go hvana go darji go nalapa go poe go ...Azis gaza ot men pazis ....