Елена от "Игри на волята": Станах половин човек след смъртта на баща ми!

Елена от "Игри на волята": Станах половин човек след смъртта на баща ми!

Елена Боянова от племето на "Шампионите" се сбогува с мечтата си да триуфмира в "Игри на волята". Бодибълдърката не успя да се пребори с отшелника Мартин. До двубой с него се стигна, след като отпадна от женски двубой. На нейно място всъщност трябваше да бъде Красима, но ден преди изпитанието се контузи и лекарите не й позволиха да участва. 

Наш репортер се свърза с Елена, за да научим как се чувства след отпадането си от шоуто, чувства ли се "изиграна" от съплеменниците си, а тя разкри и една семейна трагедия, която е белязала живота й. 

- С какви емоции си тръгваш от „Игри на волята” и кое ти беше най-трудно по време на участието ти?

- Винаги гледам от положителната страна на нещата, така че си тръгвам с положителни емоции, нищо че е малко по- рано отколкото ми се искаше. "Игри на Волята" за мен е поредната сбъдната мечта, изпълнена с куп емоции и незабравими моменти – и хубави, и лоши, точно както е в живота. Едно незабравимо изживяване.

Най – трудното по време на участието ми беше, че нямах връзка с близките ми, най – вече с майка ми. Изключително много ми липсваха.

Соня от "Игри на волята" пред БЛИЦ: Българинът обича да мрази и коментира чуждия живот

- Чувстваш ли се прецакана от Красима? Все пак племето не теб изпратиха на дуел, но обстоятелствата го наложиха?

- Не, така са се стекли обстоятелствата, приела съм го. Не гледам назад.

- Изненадана ли си от нейната реакция, липсата на извинение и каквото и да било съчувствие?

- Не съм искала извинение, не го и изисквам. Аз заявих, че ще я заменя. Гледайки на екран епизода след излизането ми, няма да крия, че ми стана леко криво от реакциите.

- С кои участници би запазила приятелски отношения след края на формата?

- С доста хора, като цяло не съм имала конфликти с никого.

- Имаш ли някакви корекции по себе си и на какво се дължи бразилското дупе, което изненада зрителите?

- Нямам никакви корекции по себе си, абсолютно натурална съм. (Смее се) Дупето ми, и като цяло тялото ми, е плод на адски много труд през годините, все пак съм състезател и фитнес треньор. Спортът е моят начин на живот и не бих го променила.

- Какъв трябва да е мъжът до теб?

- Трябва да е Мъж на място и думата му да тежи! Преди всичко трябва да ме уважа и обича и да се опитва да ме разбира, дори когато му се струва невъзможно. Трябва да сме на една вълна, аз съм доста амбициозна, имам много цели и мечти, които искам да изпълня. Ако не ме разбира и не ми дава емоционална подкрепа, няма как да се получат взаимоотношенията ни.

За мен в една връзка хората трябва да са си най – голямата опора и подкрепа един на друг – заедно да вървят напред и нагоре и да строят своето бъдеще. Да са едно цяло. Не знам дали съществува такъв мъж, но не съм се отказала да го открия!

- Във визитката си сподели, че си била изключително близка с твоя баща, а след загубата му си спряла дори да се храниш? Кой ти даде сили в този тежък момент и те вдигна отново на крака?

- Да, той беше всичко за мен. Изключително тежък период, емоционално и физически… Станах наистина половин човек, не ми се живееше.. Бях в дупка, от която изход не виждах..

Причината да се съвзема отново е той.. и мама. Просто един ден си казах, че той никога не би искал да ме вижда нещастна, а гледайки ме така цяла година, той със сигурност е страдал.. Тогава просто си казах, че трябва да се върна към живота, нямам избор.

Той от дете ми повтаряше, че мога всичко.. И в този момент си казах, че ще продължа да му го доказвам и ще оправдая безрезервното му доверие към мен. И така лека полека започнах да се завръщам, започнах отново да се храня, да тренирам, да общувам с хора и малко след това започнах отново да следвам мечтите си, точно както той винаги ме окуражаваше да правя!

Започнах да се състезавам, станах треньор, създадох собствен бизнес.. Боянова Фит е създадена в негова памет, защото ТОЙ ме научи да мечтая и никога да не се отказвам от мечтите си, защото ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

- Кое е най-важното нещо, което си научила от него? Какво всъщност предопредели неговия край на земята?

- Той ме научи на абсолютно всичко. Любовта ми към спорта включително.. И като цяло ако не беше той, нямаше да съм АЗ, такава каквато съм на дадения момент.

Той ме научи да мечтая, да следвам целите си и никога да не се отказвам. Научи ме да вярвам в себе си и винаги да търся силата вътре в мен и никога да не забравям, че всичко е възможно! Той си отиде от този свят на 17.12.2016 г, няколко дена преди рождения му ден.. За втори път получи много тежък инсулт. Силно вярвах, че ще се възстанови, както първия път през 2012 година, но този път не излезе от комата… Колкото и години да минават, никога няма да го приема..

- Как би описала себе си и смяташ ли, че именно най-сериозните драми в живота ни всъщност ни правят силни и каляват характера ни?

- Просто… Боянова - момичето с мечти безкрай и ще сбъдна всяка една от тях!

Най – сериозните изпитания в живота ни наистина ни правят по- силни, защото ни карат да се борим за щастието си и да търсим силата някъде вътре в нас, да си повярваме отново, че можем да се справим със всичко и че нищо на този свят не може да ни попречи да бъдем щастливи и да живеем живота си така, както искаме .

- Какви са мечтите ти след края на шоуто „Игри на волята?

- Много са. Аз не спирам да мечтая, така живея. Това прави живота ми цветен и най – вече смислен. Сега съм се концентрирала най – вече върху разрастването на Боянова ФИТ, имам доста идеи и работя усилено.

В началото на 2022 също така смятам да започва и подготовка за състезание отново – целта ми този път е да стана Световен Шампион!/show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай