Соня от "Игри на волята" пред БЛИЦ: Българинът обича да мрази и коментира чуждия живот

Соня от "Игри на волята" пред БЛИЦ: Българинът обича да мрази и коментира чуждия живот

Соня се сбогува с "Игри на волята", а останалите жени във формата ликуват. Тя бе сочена за най-силната сред нежния пол и неведнъж го доказа в едни от най-тежките битки на арената. Татуираната Соня бе в окото на бурята по време на участието си и успя да си навлече гнева на своите съплеменници, което й изяде главата. Номинираха я, но се надяваха тайничко да успее да елиминира от играта Мани, която от ден 1 не спъва племето и ги дърпа рязко назад. Уви, Соня нямаше късмет на елиминационната битка и отпадна, а наш репортер се свърза с нея, за да научим повече за нея. 

 

- Соня, беше сочена за най-силната жена в този сезон на „Игри на волята”, но вече не си в играта. Какво се случи и съжаляваш ли?

- Не съжалявам за нищо. Човешката сила не се обуславя от това на кой етап от Игрите си отпаднал. Победителите не винаги са финалисти. А аз определям себе си като победител. Понякога се изисква много повече сила, за да постъпиш по конкретен начин и да вземеш конкретно решение, да бъдеш проактивен. В противен случай ти си просто наблюдател на случващото се около теб.

- Какво е чувството да паднеш от Мани, която е най-слабото звено от вашето племе?

- Съжалявам, че ще го кажа, но Мани остави много тъжен отпечатък върху едно наистина интересно и динамично риалити. Присъствието й във формата измести фокуса от същността на играта, демотивира някои от участниците.

Мани никога не е била моя конкуренция и подобен въпрос е несъдържателен. Все едно да сравнявате графит с диамант. И двете са химически идентични, но молекулната им подредба е различна.

- Зрителите се питат защо предаде Морунов и започна коалиции с жените? Не е ли лицемерно да се съюзиш с Мани, с която бяхте на нож преди това?

- Ако зрителят задава този въпрос, значи не гледа внимателно Игрите. Всички от племето искаха Мани да си тръгне, но никой нямаше смелост да отиде на елиминационна битка, воден от страха да не отпадане. За някои хора оставането в шоуто е на всяка цена. Включително и за Морунов. Единственият начин болшинството да номинира мен, беше привидна коалиция с жените. Дните без битка бяха протяжно дълги. Бях в “Игри на волята: България“, за да съм на арената, не да потъвам в битовизми.

- Дали ако се държеше за мъжете щеше да избегнеш номинацията за изгонване и да си все още в играта?

- Със сигурност щеше да е така, но това поведение не ми е присъщо. Имам принципи. Виждаме това поведение много ярко изразено в друг мой съотборник и гледката не е красива.

- Четеш ли коментари от фенове в официалната страница на шоуто и има ли такива, които те нараняват? Какво би им казала сега?

- Не ги чета. Това е несериозно. Да взема под внимание мнението на човек, скрил се зад фалшив псевдоним и сложил чужда снимка, който няма смелост да заяви себе си! Как мислите, дали това мнение е стойностно за мен?! Българинът обича да мрази. Българинът обича да коментира чуждия живот, защото мрази своя.

- Как би коментирала плъзналата в мрежата снимка, на която си без дрехи ? Поиска ли сметка от човека, който я направи публична?

- Много добре знам кой е човекът, защото тази снимка е изпратена само на него. Единственото, което мога да коментирам е, че очевидно за такъв тип хора човешки ценности като доверие и споделяне нямат никаква стойност. В този смисъл вината е изцяло моя, защото съм доверчив човек и винаги търся доброто у хората. Трудно ми е да допусна, че някой би си правил гавра на чужд гръб.

И не, не съм потърсила сметка на този човек, защото това означава да сляза на неговото ниско енергийно ниво. Не искам да се облъчвам с такъв негативизъм.

- Какви корекции имаш по себе си и обмисляш ли нови такива?

- Хм. Всъщност, единственото, за което съм лягала под ножа, е корекцията ми на бюста. Всички други интервенции са неинвазивни и са козметични. Не знам защо се придава такова значение на естетични процедури, които всяка една уважаваща себе си жена би следвало да извършва. Това е все едно да ме попитате колко често ходя на кола маска. Ако възприемате и татусите за корекции, ще се коригирам още.  Но за мен това е изкуство.

- Успя ли да намериш човек, който да те направи щастлива жена? Вероятно след „Игри на волята” са се появили и повече ухажори...

- Не мога да чакам някого да ме направи щастлива. Ако аз не съм завършена като човек и личност, ако не намирам щастието си от вътрешен извор, няма как някой да ми го даде отвън.

По повод ухажорите, сигурно има повече такива, но тъй като нямам фейсбук профил, а инстаграм профилът ми е заключен, нямам конкретно доказателство за това. На ден получавам стотици молби за последване, но не ги одобрявам. Нека никой не ми се сърди, но последователите ми в Инстаграм са само хора, които познавам лично. Наистина се стремя да остана встрани от този фейк живот в социалните мрежи.

- Коя е най-голямата грешка в живота си, за която съжаляваш и ако имаше възможност би променила?

- Не бих го нарекла грешка, но единственото нещо, за което съжалявам, е че не следвах медицина. В тази професия намирам нещо изключително магично, предизвикателно и неустоимо.

- Какво ти предстои оттук нататък?

- Най-хубавото, което всеки един от нас е получил! Предизвикателството, наречено Живот! Не планирам, не очаквам. Просто живея. Ето сега правим това интервю пред лекарския кабинет. Не планирах синът ми да се разболее, но пък сега ще имам възможност за няколко дни да му обърна повече внимание. Какво повече да иска човек?!

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Коментирай

Браво

Браво 14.10.2021 12:16

Достойна жена. Червената Соня. Силна, смела, победител. Толерират се слабите, хленчещите, глупавите.....

Ами,

Ами, 14.10.2021 13:13

Умна жена,силен играч,неудобна за тЪпарев и сие,абсолютно точни думи за недоразумението Мани.С това ще бъде запомнена от този сезон,докато лепачката на мигли ще се споменава само с подигравки.

абе,

абе, 14.10.2021 13:58

Лепачката на грозни мигли Мани е бутана от Теленор/защото е техен служител което си е абсолютен срам за компанията/ в тЪпаревите ''Игри на фарса''защото са техен спонсор.Продуцентите и Теленор да платят вредни на "Бойците''за мъкненето и в игрите и изтърпяването и.

Ба що тъпотии

Ба що тъпотии 14.10.2021 20:27

могат да се напишат в бЛЮЦ!

усоиница

усоиница 14.10.2021 20:33

Умна и много наблюдателна жена ! Мани е обикнавен боклук !

Анонимен

Анонимен 15.10.2021 8:58

Интересно ми е колко време продуцентите са мислили игра в която Мани да бие?