logo

Азис трогна мрежата с тези думи към майка си и призна, че е... СНИМКИ

Азис трогна мрежата с тези думи към майка си и призна, че е... СНИМКИ

Азис отново привлече погледите, но този път не заради вчерашното си гостуване с майка си в първото издание на "Забраненото шоу на Рачков". Този път поп фолк идолът се показа като истински джентълмен и трогна мрежата.

Азис направи серия от признания в профила си в социалните мрежи, а причината за тях се оказа празника на жената. Най-специалната жена в неговия живот, безспорно, е майка му.

Азис след провала в "Капките": Престанете да ни настройвате един срещу друг!

"Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми.Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант.

Вижте как Азис се раздели с най-милото си ВИДЕО

По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост.Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България!Красива и наперена ,досущ като една Малена , героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка,която първа повярва в мен!Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!", написа Азис./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

........па

........па 08.03.2021 14:32

Писна ми от този и майка му родила го в Сливенския затвор.

galis

galis 09.03.2021 21:01

Циганска работа