Венета Райкова откри сезона в басейна и показа... СНИМКА 18+

Венета Райкова откри сезона в басейна и показа... СНИМКА 18+

Венета Райкова не пропусна да покаже как точно посреща астрономическото лято, което започва днес. В ранни зори тв водещата пусна кадър от басейна в профила си в социалните мрежи и очаквано предизвика реакции сред последователите си.

Снимката на блондинката нямаше как бързо да не разбуди феновете й - защото на нея тя е по бански, в добро настроение и в обстановка, приканваща към ползотворен релакс.

Скандален чат между Галин и Венета Райкова хвърли всички в ступор СНИМКА 18+

"Лятото дойде в 6,32! Честито ни и лятно слънцестоене! Днес най-дългия ден в годината носи много силна енергия и потенциал. Смята се, че в този ден резултата от мислите и постъпките ни се увеличава многократно и точно затова, ако пожелае човек може да промени съдбата и живота си, днес енергията зарежда и лекува и е много добре да се прекара време сред природата, да ходим боси по тревата и да помълчим, да бъдем благодарни за всичко и всички в живота ни", пише блондинката.

Венета Райкова се пребори с пристрастеността си към... СНИМКА

В последните години Венета Райкова активно писателства, като в момента е в тресково писане на поредната си книга, за която от време на време намеква и в социалните мрежи, за да подклади любопитството на феновете си в аванс./show.blitz.bg