Помните ли Румънеца и Енчев? Няма да ги познаете днес... СНИМКИ

Помните ли Румънеца и Енчев? Няма да ги познаете днес... СНИМКИ

Хитовото дуо от близкото минало Румънеца и Енчев загърбиха музикалната си слава след жесток скандал помежду си. Към днешна дата двамата бивши най-добри приятели са си обърнали гръб и не искат дори да се сещат за общото си минало. 

Наш репортер се добра до актуални снимки на бившите тийнидоли, както и с какво се занимават след края на музикалната им кариера. Трудно е да разпознаем някогашните звезди, които към днешна дата съвсем са се запуснали. 

 Румънеца

Румънеца все пак не желае да се откъсне от музиката, но е паднал доста по-ниско в йерархията. От певец на голямата сцена сега се подвизава като озвучител на Борис Солтарийски. Но работата не е особено доходоносна, тъй като вокалистът на Слави не е от най-оборотните звезди и графикът му с участия е доста постен. 

Енчев категорично се е отцепил от светския живот. Той иска да живее тих и нормален живот, далеч от суетата. Преди няколко дни е открил заведение за бързо хранене в Разград. Специалитет на заведението е "собствено производство" пици.  Всичко започнало от неделната закуска, която изпълнителят на „Шатрата“ приготвял за трите си деца – пица върху питки за такос.

 Енчев 

Момчетата наричали този семеен деликатес „татко пица“ (от „тако пица“) и така дошла идеята за едноименното заведение.Енчев се изместил със семейството си в Разград преди няколко години в търсене на спокоен живот и най-вече – чист въздух. Решили да се пробват в ресторантьорството, макар че според местните бизнесът им няма да потръгне./show.blitz.bg

Коментирай