Петканова с шокиращи признания за Даниел и раздялата им! Тя спира с мъжете и секса

Петканова с шокиращи признания за Даниел и раздялата им! Тя спира с мъжете и секса

Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка.

Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и даже не си представя отново да бъде в интимни отношения с някого.

„В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкова дълго, колкото преценя!”, категорична е риалити звездата.

Откакто се помни, хубавицата от Благоевград не е оставала без мъж, но ето че и това се случило. Даже като ученичка след всяка раздяла веднага си намирала ново гадже.

„Като малка винаги влизах от връзка във връзка - дори с момчета, които не харесвах, защото си мислех, че само ако имам човек до себе си, мога да постигна нещо. Това е много странно и грешно. Трябва да се научим да изпитваме щастие и удовлетворение, оповавайки се на себе си, а не на друг”, разсъждава Богданска.

След развода с Даниел Петканов тя започнала да посещава психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди приоритетите си.

„Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини. Аз съм израснала в здраво семейство - имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло”, разказва Александра.За разлика от нея, Петканов бил непреклонен и даже си говори, че вече си е намерил нова жена. Според запознати актуалната му приятелка се занимавала с онлайн търговия и не била известна в публичното пространство. Това обаче идеално устройвало Лудия репортер, който така и не успял да свикне с мисълта, че бившата му е по-популярна и по-успешна от него. В новата си връзка той имал възможността да изпъкне като мъж и да блесне с качества.

Александра пък се радвала на подкрепата на семейството и приятелите си. Благодарение на тях успяла да изплува от дупката, в която попаднала след раздялата. „Ако не бяха тези хора, чувство, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми показаха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство”, споделя манекенката. И допълва, че синът й Габриел приел много спокойно развода. Родителите на детето се постарали да му обяснят, че то няма никаква вина за това, което се е случило.

Богданска не съжалява, че е родила на 25 години в пика на кариерата си. По време на бременността имала притеснения, че няма да може да работи като модел, но пък не спазвала ограничения и се наслаждавала на този така прекрасен за всяка жена период. За неин късмет, само година след раждането била в най-добрата си форма и работните й ангажименти даже се увеличили.

Прави впечатление, че през последните месеци манекенката е толкова отслабнала, че ребрата й се броят. Дългократа хубавица е станала кожа и кости от стрес покрай развода. Имало дни, в които карала само на вода, без да сложи хапка в устата си, а нейните близки били силно разтревожени за здравето й. „Алекс, все повече приличаш на болен човек!”, жалят я почитателите й в социалната мрежа. По всичко личи, че популярната инфлуенсърка страда от раздялата с Лудия репортер. Мълвата, че той я заменил с обикновена продавачка допълнително я смачкала. Алекс няколко пъти се е показвала в мрежата със зачервени от плач от очи. В същото време бившите съпруси твърдят, че се стараят да запазят добри отношения в името на сина им Габриел.
 

Иначе това не е първата раздяла на риалити звездите. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно и публично заради изневяра на Богданска с италианския милионер Макс. Впоследствие Петканов призна, че и той е изневерявал многократно. След сватбата обаче уж и двамата приключили с тези незрели изпълнения. „В развода ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг”, коментираха Алекс и Дани преди два месеца, когато обявиха разлъката, пише Уикенд./show.blitz.bg