Няма да повярвате как изглежда вече злата свекърва Бонка от "Пътят на честта" СНИМКА

Няма да повярвате как изглежда вече злата свекърва Бонка от "Пътят на честта" СНИМКА

Изтече договорът, според който Галя Александрова нямаше право да променя цвета на косата си. Актрисата се възползва от отпадането на забраната и се изруси.

Звездата от "Пътят на честта" търпеливо изчакала да свърши договора й с продукцията и да предприеме коренна промяна с външния си вид, за да не я свързват със злата свекърва, която изигра доста убедително в сериала. 

„Заради ролята ми на злата свекърва Бонка в „Пътят на честта” трябваше да съм брюнетка. В контракта ми беше записано колко време не бива да променям прическата си. Сега обаче клаузата вече не действа и се изсветлявам.

Още малко ми остава, за да докарам онзи нюанс на русото, който ми отива най-много”, сподели пред „Уикенд” звездата от Старозагорския театър. И допълни, че е включена в тритомник с портрети на хора, допринесли за културата и изкуството в Града на липите./show.blitz.bg

Коментирай

Русият цвят

Русият цвят 07.11.2022 16:32

на косата й стои много добре. Подхожда и на светлия цвят на кожата й. Само да не носи толкова черно и траурно.

Бонбонка

Бонбонка 07.11.2022 16:48

Такава дълга коса изобщо не отива на жени в напреднала възраст. Изглеждат неугледни. Да се подстриже стилно.

fgfhgfh

fgfhgfh 07.11.2022 16:50

От Бонка на Бонбонка.

кйхгкхк

кйхгкхк 07.11.2022 16:52

Да се подстриже много късо, за да прилича на лесбийка.

Алооо

Алооо 08.11.2022 0:17

Шампионките оставете всеки сам да си избира как да изглежда. И запомнете всеки трябва да си живее живота както го разбира.

пешо

пешо 08.11.2022 15:09

Оказа се че има страхотни артисти останали в нелегалност поне до сега като Галя Александрова.Друга артистка с подобна съдба е Дияна Димитрова в култовия образ на доктор Зорница Огнянова.