logo

Изненада! Лили Клюкарката каза "ДА" на Малдивите ВИДЕО 18+

Изненада! Лили Клюкарката каза "ДА" на Малдивите ВИДЕО 18+

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, вдигна сватба за чудо и приказ на Малдивите, където е заедно с любимия си Станислав Костов и детето им.

Новогодишната изненада стана ясна от профила на изкусителната брюнетка в социалните мрежи, в който тя е публикувала серия от горещи любовни фотоси.

Лили Клюкарката показа сочен бюст СНИМКА 18+

Брадърката и бизнесменът решили да си кажат "ДА" чак на Малдивите, за да бъде гарантирана романтиката и цветните снимки. Така Лили Ангелова и мъжът й посрещнаха новата 2021-ва като семейство./show.blitz.bg

 

Те подписват в островната страна, без с тях да има нито един близък, но планират и голяма гръцка сватба. Южната ни съседка е любима дестинации за двойката. Пищното парти ще се състои веднага щом мерките в Гърция позволяват да има щур купон.

Лили Клюкарката пече дупе на Санторини, спи в ултра скъпа стая СНИМКИ 18+

Лили и бизнесменът Станислав, който е в ресторантьорския бранш, се сгодиха в началото на миналата година. Романтичният богаташ предложи брак на любимата си в Дубай. Годежният пръстен бе с огромен камък и струва не по-малко от 5000 лева.

Ето с какво се втали Лили Клюкарката след раждането СНИМКИ

Клюкарката и Костов са заедно от седем години. Те имат и дете, ала чак сега решават да се „вземат" официалното. Новоизлюпените младоженци са родителите на момченце на име Мартин, пише „България Днес“./show.blitz.bg