Истинска радост за семейството: Бояна Генова с пищна погача за сина си СНИМКИ

Истинска радост за семейството: Бояна Генова с пищна погача за сина си СНИМКИ

Едно от звездните бебета на 2022 г., синът на инфлуенсърката Бояна Генова и нейната половинка Манол, отпразнува своя първи празник.

Става въпрос за ритуала, на който жени орисват детето 40 дни след раждането му , а именно - погачата!

Това е изцяло женско събиране, на което се сервитат само сладки неща.  Е, малкият Борис със сигурност няма да помни и миг от празненството, но от снимките в профила на актриса от София - Ден и Нощ се вижда, че е било наистина уютно, весело и красиво тържество.

 

За родителите празникът започна рано сутринта с посещение на църква, където свещеник е чел молитва на майката и бебето. Самият празник се е състоял в дома им е бил в зелена гама с тематичен детски принт с всякакви животни. Типично по инфлуенсърски украсата за този повод е пищна, а голямата торта също не липсва, пише vbox7.com.

Малкият Борис е появи на 18 октомври, а за това съобщи самата Бояна в личния си профил в Instagram с публикация и подробности около цялото изживяване. Броени дни след това тя качи и 20-минутен влог в личния си канал в Youtube, в който по нейни думи показва реалността от раждането по естествен път по един деликатен начин. 

Само 10 дни след появата на малкия Борис родната красавица сподели как изглежда и трябва да признаем, че още тогава бяхме възхитени - определено тренировките преди забремяването и по време на бременността си казват думата. Това е начинът тялото бързо да придобие старата си форма./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 27.11.2022 20:05

Тези неща интересуват само роднините и приятелите на инфлуенЦърката,''акртисата'' и ''звездното''и бебе.Излишно натрапване на рутинен ритуал правен от всички майки.При такива като тази е просто фукня и фръц в инстаграм.

ЕЕЕ

ЕЕЕ 28.11.2022 0:47

Ебати селянката. Дошла в София и разбрала що е това вътрешна тоялетна. А оня бръмбар до нея все едно преди малко е издоил кравата.

ха ха Хо

ха ха Хо 28.11.2022 15:29

Този Манол от малцинствата ли е?